17 Ιουν 2017

Οι 10 που ήρθαν ή επέστρεψαν, οι 2 που φεύγουν και οι 8 μεταγραφικοί στόχοι

Στη λίστα που ακολουθεί θα διαβάσετε 20 ονόματα. Για κάποια από αυτά έχουν γραφτεί εκατοντάδες ρεπορτάζ. Κάποια άλλα είναι γνωστά. Κάποια ίσως τα δείτε για πρώτη φορά.

Η Γιουβέντους ετοιμάζει τις κινήσεις της. Εχει προχωρήσει ήδη σε κάποιες μεταγραφές, προετοιμάζει κάποιες άλλες ενώ φτιάχνει τη λίστα με τους παίκτες που θα παραχωρήσει ως δανεικούς ή θα αποδεσμεύσει.

Για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει στον μικρόκοσμο της Γιουβέντους.


Hρθαν
Από τη Μπόκα στη Γιούβε ο Μπετανκούρ
Ροντρίγκο Μπετανκούρ: Αποκτήθηκε από την Μπόκα Τζούνιορς για 9,5 εκατ. ευρώ.

Φραντσέσκο Κασάτα: Είναι 19 ετών, μέσος και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Ασκολι.

Αλμπέρτο Τσέρι: Είναι 21 ετών, επιθετικός και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Πεσκάρα.

Σιμόνε Αντρέα Γκαντζ: Είναι 23 ετών, επιθετικός και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Βερόνα.

Νίκολα Λεάλι: Είναι 24 ετών, τερματοφύλακας και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό.

Λούκα Μαρόνε: Αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στο Βέλγιο και στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, επιστρέφει για να φύγει ξανά με δανεισμό.

Ρικάρντο Ορσολίνι: Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Ασκολι, στην οποία παρέμεινε ως δανεικός. Ενδιαφέρεται έντονα η Μπολόνια για να τον πάρει με δανεισμό.

Φίλιπο Ρομάνια: Είναι 20 ετών, στόπερ και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Μπρέσια.

Αντρές Τέγιο: Είναι 20 ετών, μέσος και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Εμπολι.

Μαμέ Τιάμ: Είναι 24 ετών, επιθετικός και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Εμπολι.


Φεύγουν
Ο Ντάνι Αλβες φαίνεται να είναι με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας
Πάολο Ντε Τσέλιε: Εληξε το συμβόλαιο του.

Ντάνι Αλβες: Μετά τις δηλώσεις του για την… εξέλιξη του Ντιμπάλα, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα μείνει στο Τορίνο. Μάλλον το αντίθετο καθώς ο συμπαίκτης του Γκονσάλο Ιγκουαΐν τον αποχαιρέτησε ήδη με βίντεο που ανέβασε και μετά από λίγο κατέβασε.


Στόχοι
Γιούβε και Σαμπντόρια φέρεται να τα έχουν βρει σε όλα για τον Πάτρικ Σικ
Φεντερίκο Μπερναρντέσκι: Είναι σε συζητήσεις με την Φιορεντίνα για την ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το 2019) και μάλλον δεν τα βρίσκουν.

Πάτρικ Σικ: Ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σαμπντόρια υπάρχει συμφωνία για τον 21χρονο επιθετικό.

Κεϊτά Μπαλντέ: Δεσμεύεται με την Λάτσιο ως το 2018, δεν θέλει να ανανεώσει και φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Γιούβε ενώ τον διεκδικεί και η Μίλαν.

Ντάγκλας Κόστα: Φέρεται να έχει πει «ναι» στους μπιανκονέρι, οι οποίοι θα πρέπει να τα βρουν και με την Μπάγερν Μονάχου για να τον κάνουν δικό τους.

Στίβεν Ενζονζί: Ο 28χρονος χαφ της Σεβίλλης έχει ρήτρα 40 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του αλλά η Γιουβέντους θέλει να δώσει μέχρι 30.

Ματία Ντε Σίλιο: Εχει ενημερώσει την Μίλαν ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το 2018, αλλά θα αποκτηθεί από την Γιούβε μόνο αν φύγει ο Λιχτστάινερ.

Βόιτσεχ Σέζνι: Ο Τσέχος τερματοφύλακας, που αγωνίστηκε στη Ρόμα δανεικός από την Αρσεναλ, φέρεται να είναι κοντά στη Γιουβέντους. Η οποία, όμως, σαν να έχει τρενάρει το θέμα τα τελευταία 24ωρα...

Τζανλουίτζι Ντοναρούμα: Μετά τις αρνητικές εξελίξεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Μίλαν, η Γιουβέντους θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Το δήλωσε και ο Μαρότα.


1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω πως στην λίστα με τους φευγάτους πρέπει να μπει και ο νετο καθώς θέλει να βρει περισσότερο χρόνο κατά πάσα πιθανότητα θα πάει στη ναπολι ή -όπως έχει δημοσιευτεί τα τελευταία 24ωρα- στη Μίλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή