18 Ιουν 2017

Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Ντάνι Αλβες και ο λόγος που η Γιούβε δεν έχει πάρει θέση

Σε ανύποπτο χρόνο αλλά καθόλου τυχαίο, ο Ντάνι Αλβες έκανε μια δήλωση που έδειχνε ακατανόητη.

Προέτρεψε συμπαίκτη του να φύγει από την ομάδα που συμμετέχει και ο ίδιος ώστε να δει προκοπή. Τυχαία είπε ο Βραζιλιάνος ό,τι είπε; Όχι βέβαια. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Ο Ντάνι Αλβες ήρθε ως ελεύθερος στο Τορίνο από την Μπαρτσελόνα εκμεταλλευόμενος έναν όρο στο συμβόλαιό του. Υπέγραψε στη Γιούβε για 2+1 χρόνια. Δηλαδή θα είχε δύο γεμάτες σεζόν και μία ανάλογα με το αν το ήθελαν και οι δύο πλευρές (κυρίως η ομάδα).

Στην πρώτη του σεζόν με την μπιανκονέρα φανέλα, ο Βραζιλιάνος τα πήγε πολύ καλά. Ειδικά στα κρίσιμα ματς με την Μπαρτσελόνα και τη Μονακό στο Champions League έπαιξε σημαντικό ρολό και στις δύο προκρίσεις.


Δικαίωμά του και δικαίωμά της
Είναι πολύτιμος και μπορεί να προσφέρει στη Γιουβέντους; Φυσικά. Το έδειξε μέσα στο γήπεδο, όχι στα λόγια. Πατώντας στις εμφανίσεις του, πήγε στη διοίκηση και ζήτησε από τώρα την ενεργοποίηση της τρίτης σεζόν. Ηθελε δηλαδή να είναι σίγουρος πως έχει ακόμη δύο σίγουρες ποδοσφαιρικές σεζόν στο Τορίνο.

Ηταν δικαίωμά του να το ζητήσει, αλλά ήταν δικαίωμα της ομάδας να απαντήσει πως θα το δει το θέμα σε ένα χρόνο από τώρα ή τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο Ντάνι Αλβες μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε: «Ο Ντιμπάλα θα κάνει σπουδαία πράγματα στο μέλλον αλλά πιστεύω ότι για να βελτιωθεί σε όλα, για να δοκιμάσει τον εαυτό του, δεν ξέρω πότε, αλλά θα πρέπει να φύγει από τη Γιουβέντους».

Αυτομάτως έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας. Δεν μπορείς να παραμείνεις κάπου αν προτείνεις στους άλλους να φύγουν. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ντάνι Αλβες επιδιώκει να βρει το διετές συμβόλαιο που έψαχνε και στη Γιούβε. Και ό,τι καλύτερο του κάτσει.


Γιατί δεν πήρε θέση η Γιούβε;
Από την πλευρά της η ομάδα δεν έχει πάρει θέση για την περίπτωσή του και θεωρείται βέβαιο πως φεύγει αν έρθει μια καλή πρόταση. Τι σημαίνει «καλή πρόταση»; Λόγω της ηλικίας του αλλά και επειδή ήρθε ελεύθερος, η Γιούβε θα τον παραχωρήσει έχοντας βάλει χαμηλά τον πήχη. Αν καταφέρει να πάρει 7-8 εκατομμύρια ευρώ θα είναι ευχαριστημένη.

Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που δε βγήκε σε δημόσια αντιπαράθεση με τον ποδοσφαιριστή. Ο,τι και να έλεγε η Γιουβέντους, θα μείωνε μόνη της το προϊόν της. Ηδη οι άλλοι σύλλογοι γνωρίζουν πως ο Ντάνι Αλβες ετοιμάζει βαλίτσες, αν υπήρχε κριτική και από τη Γιουβέντους κατά του παίκτη που θέλει να πουλήσει, η τιμή θα κατέβαινε ακόμη πιο πολύ.

Από τη στιγμή που το έγραψε η La Stampa, όμως, η εφημερίδα που ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι, όσοι θέλουν τον Βραζιλιάνο το πήραν το μήνυμα. Και ετοιμάζουν την πρότασή τους…


Σχετικά θέματα

Μια καλή πρόταση περιμένει η Γιούβε για να διώξει τον Ντάνι Αλβες. Η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι επιβεβαιώνει ότι ο Ντάνι Αλβες είναι προς την έξοδο. Διαβάστε περισσότερα »

Η απάντηση του Ντάνι Αλβες για το βίντεο του Ιγκουαΐν: Μη γράφετε μαλ... Ο Ντάνι Αλβες χαρακτηρίζει «μαλ...» τα όσα γράφονται για το βίντεο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Διαβάστε περισσότερα »

Με ένα βίντεο που κατέβηκε, ο Ιγκουαΐν αποχαιρέτησε τον Ντάνι Αλβες που είναι τελειωμένος στη Γιούβε. Ενα βίντεο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, το οποίο... εξαφανίστηκε γρήγορα, μάλλον δείχνει ότι ο Ντάνι Αλβες τελείωσε από την Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Αβέβαιο, μετά τα όσα είπε, το μέλλον του Ντάνι Αλβες στη Γιουβέντους. Οι δηλώσεις του Ντάνι Αλβες για τον Πάουλο Ντιμπάλα είναι πολύ πιθανό να τον απομακρύνουν από τη Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Η συμβουλή του Ντάνι Αλβες στον Ντιμπάλα που δεν αρέσει σε κανέναν στη Γιουβέντους. Ο Ντάνι Αλβες... σοκάρει με την συμβουλή που δίνει στον Πάουλο Ντιμπάλα. Διαβάστε περισσότερα »




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου