10 Δεκ 2017

Δυο ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσει ο Αλέγκρι

Αν ήμασταν στην Ιταλία και είχαμε τη δυνατότητα να θέσουμε ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, θα κάναμε δύο.

Η πρώτη έχει να κάνει με το γεγονός πως έμειναν στον πάγκο Πάουλο Ντιμπάλα και Ντάγκλας Κόστα. Με τον δεύτερο να μην παίζει καν. Οπως και ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι. Και οι τρεις τους μπορούν να φτιάξουν φάσεις, με την μπάλα να περνάει δημιουργικά από τα πόδια τους.

Απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη Ιντερ, από αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές, έπαιξε μόνο ο ένας, μόλις 15 λεπτά, συν τις καθυστερήσεις. Ποιο ήταν το σχέδιο που δεν τους χωρούσε μέσα στο γήπεδο; Αυτή είναι η ερώτηση. Οχι γιατί δεν έπαιξαν αλλά τι καλύτερο είχε ετοιμάσει-σχεδιάσει ο προπονητής.


Και η δεύτερη ερώτηση, είναι συνάρτηση της πρώτης. Γιατί να μην κάνει χρήση της τρίτης αλλαγής, τη στιγμή που το ματς είναι 0-0; Η ομάδα παίζει εντός έδρας, δείχνει καλύτερη μέσα στο γήπεδο, έχεις κάποιους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και δεν κάνεις καν την τρίτη αλλαγή; Ο λόγος;


6 σχόλια:

  1. Συμφωνώ. Έπρεπε ναπει ο Σάντρο σε κάποια φαση στον καλό σήμερα ασαμοα.η ομάδα έπαιξε καλά.ο αλέγκρο ήθελε φρεσκάδα.το πέτυχε αλλά μετα το 70 έπρεπε να βάλει ποιότητα μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ο τύπος φέτος...αφήστε το μην σχολιάσω, θα κοπεί.
    Σωστά κατεβαζει 4-3-3 και παίρνει το κέντρο. Βασικά το κέντρο της Ίντερ τράβηξε,ότι τραβάει και το δικό μας όταν παίζουν 2 "βαφτισμενα" αμυντικά χαφ απέναντι σε τριάδα κέντρου. Αλλά πάλι κάνει αλλαγή κεντρικού χαφ στο 70 για να βάλει Ντιμπάλα και αφήνει τον Πιανιτς "γυμνό" με αποτέλεσμα να τον βγάζει αλλαγή, όντας ο καλύτερος του τερέν, ακατανόητο...!!!
    Μέγιστο λάθος ή μη χρησιμοποίηση του Κόστα σε μια περίοδο που μοιάζει να πιάνει τοπ φόρμα.
    Ο Κεντιρα είναι σκιά του εαυτού του εδώ και πολύ καιρό και δεν γίνεται να αφήνει στον πάγκο τον Μαρκίζιο ή ακόμη και τον Μπεντακουρτ.
    Σωστά πάγκο για Ντιμπάλα να καθαρίσει λίγο το μυαλό του. Αλλά βάλε καθαρά εξτρέμ διαολε στην έδρα μας παίζουμε. Αν ΠΡΕΠΕΙ να παίξει ο Μαντζουκιτς αλλαγή στο 70 στην θέση του cf. Πολύ προβλέψιμος σαν αριστερό εξτρέμ, δεν είναι η θέση του πως να το κάνουμε
    Δώρο στην Ρούλα η ισοπαλία σε ένα ματς μονόλογο. Αλλά φάνηκε για ακόμα μια φορά πόσο αδουλευτη είναι επιθετικά η ομάδα, χωρίς αυτοματισμούς, φαντασία και κάθετες, αλλά μόνο με προσωπικές ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Mister εχει φαει τρελο κολλημα με τον Mandzukic! Επειδη ειναι φιλοτιμος, τρεχει, μαρκαρει και ειναι κορμι για τα στημενα, δεν θελει να καταλαβει οτι εχει χασει πολλα παιχνιδια, οπως το σημερινο εξαιτιας του, τοσο δημιουργικα οσο και εκτελεστικα. Τοσο απλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά είναι απλό ο μαντζου και ο κουδραδο είναι ψευτοεξτρεμ που μαρκαρουν σε αντίθεση με Κόστα και μπερνα . Πήγε να κλέψει το ματς όπως και με την Νάπολι όπου εκεί ήταν τυχερός και ήρθε το γκολ νωρίς.Κατάφερε να κλειδώσει ενα από τα πιο φορμαρισμενα χαφ της Ιταλίας τον περισιτς και τον πρώτο σκόρερ της Ιταλίας ικαρντι. Δεν μας έκατσε με τα σουτ και τα δοκάρια .
    Εκπληκτικός ο ασαμοα πλην ενός λάθους που έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή.
    Ματουιντι παντού στο γήπεδο αλλά δεν μπορεί να προσφέρει πολλά στη δημιουργία.
    Ανεβασμένος ο ντε σιλιο μακάρι να βελτιωθεί και άλλο
    Μπενατια πολύ καλός και χθες τον έσβησε τον ικαρντι μαζι με κιελινι
    Κεντιρα ντεφορμέ
    Πιανιτς καλός
    Κουδραδο μαντζου μας τα χάλασαν στα τελειώματα
    Ιγκουαιν προσπάθησε
    Ντιμπαλα εκτός Ρυθμού αγώνα

    Υγ: τι όνειρο είδε και έβαλε μπεντακουρ μετά από ενα μήνα δεν ξερω. Τίμιος ο μικρός αλλά χρειάζεται εμπειρία και σκληρή δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύο ερωτήσεις στον Τύπο που έγραψε αυτό το άρθρο.

    Α. Ήταν στις προπονήσεις της ομάδας μέσα στην εβδομάδα για να δει πως και γιατί δεν έπαιξαν οι παίκτες που θεωρεί ότι έπρεπε να παίξουν;
    Β. Έχεις σπουδάσει ή έχεις εμπειρία προπονητικής σε επαγγελματική ομάδα;(δεν μιλάω για FIFA ,PEA και Football manager)

    Αφήστε τις φιλοσοφίες τύπου Αλέφαντος.
    Η ομάδα παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Ο μίστερ ήταν κύριος στο ματς. Απλά δεν μπορείς να κερδίσεις όλα τα ματς. Τέλος.

    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός από το σ
    Καστελόριζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή