20 Ιαν 2018

Η Γιούβε μπορεί να την πατήσει με τον Τσαν όπως και σε άλλες δύο περιπτώσεις

Η περίπτωση του Εμρέ Τσαν φέρνει στο μυαλό δύο άλλες, οι οποίες δεν είχαν τελειώσει όπως έπρεπε.

Το όνομα του Γερμανού χαφ παίζει σταθερά για τη Γιουβέντους από το περασμένο καλοκαίρι και όσο πλησίαζε ο Ιανουάριος τα δημοσιεύματα αυξήθηκαν, μέχρι που φτάσαμε στην οριστική συμφωνία. Με βάση τα ρεπορτάζ πάντα.

Τελικά οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, αφού ο Μπέπε Μαρότα είπε ότι η Γιούβε θα κάνει τα πάντα για να συμφωνήσει μαζί του, την ώρα που εμφανίζεται ενδιαφέρον και από Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου.

Δεν ξέρουμε αν ο Τσαν είναι τόσο καλός ώστε να δικαιολογείται αυτός ο θόρυβος. Θα τον δούμε, αν υπογράψει, στο γήπεδο ως μπιανκονέρο και θα τον κρίνουμε.


Ξέρουμε, όμως, ότι το όλο σκηνικό, με την κλεισμένη συμφωνία που τελικά δεν ήταν ακριβώς έτσι, το έχουμε ξαναδεί στις περιπτώσεις Βίτσελ και Τολισό. Οχι ότι έχασε κάτι τρομερό η Γιουβέντους και στις δύο περιπτώσεις, αλλά δεν χρειάζεται να γίνει και τρίτη.


4 σχόλια:

  1. Καλύτερα να γίνει και τρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα κάνεις φίλε μου να τριτωσει... Ο Τσαν είναι το είδος χαφ που ταιριάζει γάντι σε οτι θέλει η Γιούβε για να ολοκληρωθεί το παζλ του κέντρου!
    Βλέπω δυστυχώς όμως να μένει PL με συμβόλαιο διπλάσιο από αυτό που του προσφέρει ο Μαροττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σέρβος της Λατσιο θα ανέβαζε επίπεδο όλη την ομάδα όχι ο Τσαν που τον παίρνουμε λόγο ότι μένει ελεύθερος.Καλύτερα να τριτώσει ώστε να πάνε γι'αυτόν για να διαγράψουν την επικοινωνιακή ήττα.Απλα είναι μια ευχή που έχω,ίσως έπρεπε να το είχα γράψει όλο αυτό πιο πάνω.Επίσης πιστεύω οτι δεν ειναι καλύτερος ο Τσαν από αυτους που έχουμε,αντίθετα με τον Σέρβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τσαν όμως έρχεται με ελεύθερη μεταγραφή ενώ ο Μιλίνκοβιτς θα στοιχίσει όσο ο Πογκμπα μπορεί και περισσότερο.Μην μπερδεύουμε τις 2 περιπτώσεις.
    Σαφώς ομως ο Τσαν είναι αναβάθμιση του κέντρου μας, ηλικιακά όχι τόσο ποιοτικά, αλλά με τεράστια περιθώρια εξέλιξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή