8 Φεβ 2018

«Είμαστε έτοιμοι, αν αυτό το ματς ήταν ένας πίνακας, θα έλεγα ότι είναι η μάχη του Βατερλώ για τη Γιουβέντους»

Ο Τζοβάνι Σιμεόνε προειδοποιεί τη Γιουβέντους ότι αύριο βράδυ θα ζήσει το δικό της Βατερλώ στη Φλωρεντία.

Στη Φιορεντίνα περιμένουν πώς και πώς την αυριανή αναμέτρηση όπως κάθε χρόνο και όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Αργεντίνου φορ, ο οποίος θέλει να ζήσει ό,τι και στο περσινό 3-1 της Τζένοα επί των μπιανκονέρι, όταν είχε βάλει δύο γκολ στον Μπουφόν.

«Η πρώτη μου σκέψη είναι να ζήσω ξανά το ίδιο συναίσθημα, όταν έβαλα δύο γκολ στον Μπουφόν και βοήθησα την ομάδα να νικήσει. Ηταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο. Το είπα τότε και το επαναλαμβάνω τώρα, αυτά τα δύο γκολ θα είναι πάντα στη μνήμη μου. Θα το λέω στα παιδιά μου, όταν κάνω», είπε αρχικά ο Σιμεόνε μιλώντας στην Tuttosport και... ανέβασε ρυθμό.

«Το περιμένω πώς και πώς, οι οπαδοί πραγματικά μας έχουν ξεσηκώσει. Είναι απίστευτη αυτή η αναμονή, πριν λίγες μέρες ήμουν στο σούπερ μάρκετ και μου έλεγαν "βάλε γκολ στον Μπουφόν, βαλ' τους γκολ". Ποτέ δεν συνέβη αυτό πριν από κάποιο άλλο ματς. Η Γιουβέντους είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες, δεμένη, συμπαγής, έξυπνη ομάδα. Αμύνονται και επιτίθενται σωστά, αλλά εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε μια τρελή επιθυμία να χαρίσουμε μια μαγική νύχτα στους οπαδούς μας. Η Φιορεντίνα μπορεί να σταματήσει αυτή τη Γιούβε. Είμαστε έτοιμοι, αν αυτό το ματς ήταν ένας πίνακας, θα έλεγα ότι είναι η μάχη του Βατερλώ για τη Γιουβέντους».

4 σχόλια:

  1. Ωραία. Δεν το χάνει η Γιουβε το ματς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελπίζω να σας έχουν φυλάξει μερικά από την Σασουόλο για να ηρεμήσετε...
    παιδιά μια ερώτηση, διάβασα κάπου για τα τηλεοπτικά και ότι τα πήρε μία ισπανική εταιρεία γνωρίζετε κάτι; αλλάζει κάτι οικονομικά;

    Ρήγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω σε αυτό που μας έγραψες για τα τηλεοπτικά, το ψάξαμε και φτιάξαμε ένα θέμα:http://www.forzajuve.gr/2018/02/juventus-nea_77.html

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Μια πεντάρα θα είναι ότι πρέπει για να βάλουν μυαλό οι βλάκες με τα μωβ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή