1 Μαρ 2018

Το πρόβλημα με τον Ιγκουαΐν είναι μεγαλύτερο απ’ ό,τι υπολόγιζαν στη Γιούβε

Δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν σε ό,τι αφορά τη ρεβάνς με την Τότεναμ.

Στο ντέρμπι με την Τορίνο η Γιουβέντους έχασε δύο παίκτες με τραυματισμό. Τον Ιγκουαΐν και τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι που μπήκε στη θέση του. Τραυματισμοί που έμοιαζαν... τίποτα αρχικά, αλλά τελικά εξελίσσονται και μπορεί να εξελιχθούν σε σοβαρό πρόβλημα.

Κι αν για τον «Μπέρνα» υπάρχει φόβος ακόμη και για επέμβαση στο γόνατο, για τον Γκονσάλο υπήρχε η βεβαιότητα ότι θα ήταν έτοιμος για τη ρεβάνς με την Τότεναμ, κάτι που μοιάζει δύσκολο πλέον... Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν ήταν και τόσο σίγουρος μετά το ματς με την Αταλάντα, ο Αργεντίνος φορ ένιωθε πόνο στον αστράγαλο και στη σημερινή προπόνηση και η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο ματς με την Λάτσιο είναι αμφίβολη.


Αν δεν παίξει στη Ρώμη, φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο ως αδύνατο ο Αλέγκρι να τον χρησιμοποιήσει στη ρεβάνς με την Τότεναμ, γεγονός που συνιστά σοβαρό πρόβλημα για τη Γιουβέντους, η οποία, από ένα σημείο κι έπειτα... αναγκαστικά, περιμένει πολλά από τον Πάουλο Ντιμπάλα πλέον...


3 σχόλια:

  1. Αντε πες για τον Γκονζαλο, επαιξε πολλα λεπτα φετος. γενικοτερα, γιατι νομιζω οτι κατι δε παει καλα? το πρωταθλημα τραυματισμων το εχουμε σιγουρο για ακομη μια φορα. ας με διαφωτισει καποιος. Γιωργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθω τα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας. Έχω την εικόνα ότι στο ιταλικό πρωτάθλημα τρώμε πολύ ξύλο, πολύ κλωτσιά και αν δεν κάνω λάθος οι περισσότεροι τραυματισμοί έχουν προέλθει από μαρκαρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε το εχω προσεξει για το ειδος των τραυματισμων. ευχαριστω.

      Διαγραφή