15 Μαρ 2018

Το προσκλητήριο του Μπουφόν, η κίνηση ενός σπουδαίου

Εφημερίδα της Φλωρεντίας αποθεώνει τον αρχηγό της Γιουβέντους για την παρουσία της αντιπροσωπείας της στην κηδεία του Ντάβιντε Αστόρι.

Η τραγωδία με τον αρχηγό των βιόλα μπορεί να φέρει λίγο πιο κοντά τις δύο πλευρές ή τουλάχιστον να κάνει τους πάντες να καταλάβουν ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Αυτό φαίνεται και από το δημοσίευμα της La Nazione, η οποία αναφέρεται στον Τζίτζι Μπουφόν και στο ιδιωτικό τζετ που ναύλωσε με δικά του λεφτά για να είναι από το Λονδίνο στη Φλωρεντία το πρωί της Πέμπτης για την κηδεία του Αστόρι.


«Βρήκαμε ένα ιδιωτικό τζετ για να πάμε στη Φλωρεντία αύριο πρωί για την κηδεία του Ντάβιντε. Αν κάποιος θέλει να έρθει, να είναι στο hall στις 04:30», είπε ο Μπουφόν προς τους συμπαίκτες του και η εφημερίδα γράφει ότι στις 04:30 ήταν στο hall... όλη η ομάδα! Επειδή, όμως, δεν χωρούσαν όλοι, τελικά πέταξαν οι Μπουφόν, Αλέγκρι, Λαντούτσι, Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Μαρκίζιο, Ρουγκάνι, Μπενάτια και Πιάνιτς, ενώ ο Μπερναρντέσκι πήγε οδικώς από το Τορίνο.

2 σχόλια:

  1. Μια καλή ευκαιρία να βάλουν μυαλό εκεί και να φτιάξουν οι σχέσεις των δυο ομάδων. Να δούμε λέει ένα πανό σε επόμενο ματς των βιόλα που να λέει RIP HEYZEL 39 και να είναι το φερπλει της 10ετίας στην Ιταλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών (στο πέταλο των οργανωμένων, δηλαδή) δεν περιμένει ένα τέτοιο γεγονός για να αλλάξει μυαλά. Μην ξεχνάμε πως είναι οι οπαδοί που ήθελαν να κάνουν αδελφοποίηση με τους οπαδούς της Λίβερπουλ λόγω Χέιζελ (και όταν οι Αγγλοι το κατάλαβαν, την έκαναν). Φυσικά και δεν είναι όλοι οι Φλωρεντία έτσι αλλά οι κεφαλές είναι. Δυστυχώς...

      Διαγραφή