25 Μαΐ 2018

Η Γιούβε των 230 εκατ. ευρώ για μεταγραφές

Στη Γιουβέντους των 230 εκατ. ευρώ αναφέρεται σήμερα η Corriere dello Sport.

Η σεζόν έχει τελειώσει, η εθνική Ιταλίας δεν είναι στο Μουντιάλ, άρα ο Τύπος της χώρας έχει αρχίσει κανονικά και με το νόμο τη μεταγραφολογία και συνεχώς θα ανεβάζει ρυθμό. Δεν ξέρουμε αν μαζί θα ανεβάζει και τα ποσά πάντως, με την Corriere dello Sport να αναφέρει ήδη ένα πολύ μεγάλο για τη Γιούβε.

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της, η εφημερίδα αναφέρεται στα... 230 εκατ. ευρώ που μπορεί να επενδύσουν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο οι μπιανκονέρι, ποσό που δικαιολογεί με τα εξής ονόματα: Ματία Περίν, Ματέο Νταρμιάν, Χιμένες, Εμρέ Τσαν, Ματέο Κόβατσιτς, Αλβαρο Μοράτα, Ντάγκλας Κόστα.


Ο τελευταίος, φυσικά, είναι ήδη στη Γιουβέντους, απλά η Corriere dello Sport υπολογίζει τα 40 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να δοθούν στην Μπάγερν Μονάχου για την αγορά του.


5 σχόλια:

  1. Τον κοβασιτς τον είχαμε για να τον καρπαζωνουμε στην ιντερ. Με αυτούς τους παίχτες δεν χτυπάς τσλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήμουν ο Μαροτα θα έκανα το εξής..Αγορά Ντοναρούμα με 55-70 εκατομμύρια τώρα που η Μίλαν δεν παίζει Ευρώπη και θα είχα έναν τερματοφύλακα για τα επόμενα 20 χρόνια αντικαταστάτη του Μπουφόν,ο συγκεκριμενοσ ειναι επένδυση... Ενα αριστερό μπακ αν πουλούσα Αλεξ Σαντρο αλλιώς να ξεκινήσει να παίζει μπάλα ξέρουμε όλοι οτι μπορει.Ενναν πολυ καλό αμυντικό στα 50 μυρρια που να πλαισιώνεται εναλλάξ απο Μπαρτσαλι, Κιελίνι και Μπεναντια δεξί μπακ Κουαρταδο..Στο κέντρο πουλάω Πιανιτς(πολυ αργός και με πολλούς τραυματισμούς) Κεντιρα(μια απ τα ίδια απλά αυτός δεν ξέρει και μπάλα) και Ματζουκιτς που πιστεύω οτι εχει κλείσει τον κύκλο του αν και ειναι πολυ τίμιος παίχτης και παίζω με Εμρε Τσαν,Ματουιντι Μπεντακουρ και Μαρκισιο,επίσης δίνω χρήματα και ανταλλάγματα(Ματζουκιτς και Πιανιτς +60-70 μυρρια ) για να πάρω η Ισκο η Αζαρ στην χειρότερη Οζιλ και στην επίθεση Ντιμπαλα,Ντάγκλας Κοστα, μπερναρτενσκι και δίνω 100.000+Ιγκουαιν για να πάρω Σαλαχ..Αρα αντί για 230 δίνω 300 και αυτόματα κάνω Τερματοφύλακα και άμυνα τοπ κέντρο τοπ με προσθήκη εμρε Τσαν και ισκο ή αζαρ ή οζιλ και επίθεση φωτιά με Ντάγκλας κοστα ,Ντιμπαλα, Μερναρτενσκι και Σαλαχ για διαρκείας και φανέλες δεν το συζητώ θα σπάσουμε κάθε ρεκόρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήμουν ο Μαροτα θα έκανα το εξής..Αγορά Ντοναρούμα με 55-70 εκατομμύρια τώρα που η Μίλαν δεν παίζει Ευρώπη και θα είχα έναν τερματοφύλακα για τα επόμενα 20 χρόνια αντικαταστάτη του Μπουφόν..Ενα αριστερό μπακ αν πουλούσα Αλεξ Σαντρο αλλιώς να ξεκινήσει να παίζει μπάλα ξέρουμε όλοι οτι μπορει.Ενναν πολυ καλό αμυντικό στα 50 μυρρια που να πλαισιώνεται εναλλάξ απο Μπαρτσαλι Κιελίνι και Μπεναντια δεξί μπακ Κουαρταδο..Στο κέντρο πουλάω Πιανιτς(πολυ αργός και με πολλούς τραυματισμούς) Κεντιρα(μια απ τα ίδια απλά αυτός δεν ξέρει και μπάλα) και Ματζουκιτς που πιστεύω οτι εχει κλείσει τον κύκλο του αν και ειναι πολυ τίμιος παίχτης και παίζω με Εμρε Τσαν,Ματουιντι Μπεντακουρ και Μαρκισιο αν χρειαστεί,επίσης δίνω χρήματα και ανταλλάγματα(Ματζουκιτς και Πιανιτς +60-70 μυρρια ) για να πάρω η Ισκο η Αζαρ στην χειρότερη Οζιλ και στην επίθεση Ντιμπαλα,Ντάγκλας Κοστα, μπερναρτενσκι και δίνω 100.000+Ιγκουαιν για να πάρω Σαλαχ..
    Και με 300 αντί για 230 έχουμε τερματοφύλακα και άμυνα τοπ,κέντρο με εμρε Τσαν και Ισκο ή Αζάρ ή Οζιλ φωτιά και επίθεση με Ντάγκλας κοστα ,Ντιμπαλα,Μπερναρτερσκι και Σαλαχ φωτιά για διάρκειας και φανέλες δεν το συζητώ, σπάμε ρεκόρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ήμουν ο Μαροτα θα έκανα το εξής..Αγορά Ντοναρούμα με 55-70 εκατομμύρια τώρα που η Μίλαν δεν παίζει Ευρώπη και θα είχα έναν τερματοφύλακα για τα επόμενα 20 χρόνια αντικαταστάτη του Μπουφόν..Ενα αριστερό μπακ αν πουλούσα Αλεξ Σαντρο αλλιώς να ξεκινήσει να παίζει μπάλα ξέρουμε όλοι οτι μπορει.Ενναν πολυ καλό αμυντικό στα 50 μυρρια που να πλαισιώνεται εναλλάξ απο Μπαρτσαλι Κιελίνι και Μπεναντια δεξί μπακ Κουαρταδο..Στο κέντρο πουλάω Πιανιτς(πολυ αργός και με πολλούς τραυματισμούς) Κεντιρα(μια απ τα ίδια απλά αυτός δεν ξέρει και μπάλα) και Ματζουκιτς που πιστεύω οτι εχει κλείσει τον κύκλο του αν και ειναι πολυ τίμιος παίχτης και παίζω με Εμρε Τσαν,Ματουιντι Μπεντακουρ και Μαρκισιο αν χρειαστεί,επίσης δίνω χρήματα και ανταλλάγματα(Ματζουκιτς και Πιανιτς +60-70 μυρρια ) για να πάρω η Ισκο η Αζαρ στην χειρότερη Οζιλ και στην επίθεση Ντιμπαλα,Ντάγκλας Κοστα, μπερναρτενσκι και δίνω 100.000+Ιγκουαιν για να πάρω Σαλαχ..
    Και με 300 αντί για 230 έχουμε τερματοφύλακα και άμυνα τοπ,κέντρο με εμρε Τσαν και Ισκο ή Αζάρ ή Οζιλ φωτιά και επίθεση με Ντάγκλας κοστα ,Ντιμπαλα,Μπερναρτερσκι και Σαλαχ φωτιά για διάρκειας και φανέλες δεν το συζητώ, σπάμε ρεκόρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ήμουν ο Μαροτα θα έκανα το εξής..Αγορά Ντοναρούμα με 55-70 εκατομμύρια τώρα που η Μίλαν δεν παίζει Ευρώπη και θα είχα έναν τερματοφύλακα για τα επόμενα 20 χρόνια αντικαταστάτη του Μπουφόν..Ενα αριστερό μπακ αν πουλούσα Αλεξ Σαντρο αλλιώς να ξεκινήσει να παίζει μπάλα ξέρουμε όλοι οτι μπορει.Ενναν πολυ καλό αμυντικό στα 50 μυρρια που να πλαισιώνεται εναλλάξ απο Μπαρτσαλι Κιελίνι και Μπεναντια δεξί μπακ Κουαρταδο..Στο κέντρο πουλάω Πιανιτς(πολυ αργός και με πολλούς τραυματισμούς) Κεντιρα(μια απ τα ίδια απλά αυτός δεν ξέρει και μπάλα) και Ματζουκιτς που πιστεύω οτι εχει κλείσει τον κύκλο του αν και ειναι πολυ τίμιος παίχτης και παίζω με Εμρε Τσαν,Ματουιντι Μπεντακουρ και Μαρκισιο αν χρειαστεί,επίσης δίνω χρήματα και ανταλλάγματα(Ματζουκιτς και Πιανιτς +60-70 μυρρια ) για να πάρω η Ισκο η Αζαρ στην χειρότερη Οζιλ και στην επίθεση Ντιμπαλα,Ντάγκλας Κοστα, μπερναρτενσκι και δίνω 100.000+Ιγκουαιν για να πάρω Σαλαχ..
    Και με 300 αντί για 230 έχουμε τερματοφύλακα και άμυνα τοπ,κέντρο με εμρε Τσαν και Ισκο ή Αζάρ ή Οζιλ φωτιά και επίθεση με Ντάγκλας κοστα ,Ντιμπαλα,Μπερναρτερσκι και Σαλαχ φωτιά για διάρκειας και φανέλες δεν το συζητώ, σπάμε ρεκόρ.. Υπερβολικό?δεν ξέρω Γιούβε είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή