25 Μαΐ 2018

«Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Τζίτζι θα είναι στο Παρίσι τη νέα σεζόν»

Ο μάνατζερ του Τζίτζι Μπουφόν μίλησε σε γαλλική εφημερίδα για το ενδεχόμενο μεταγραφής στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ίδια ώρα, οι Γάλλοι αναφέρονται στις εγγυήσεις που του έχουν δοθεί.

Αυτή η εβδομάδα πέρασε χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον του αρχηγού της Γιουβέντους και οι Γάλλοι ισχυρίζονται ότι δε θα πρέπει να αναμένεται κάτι τέτοιο πριν την 1η Ιουλίου, αφού ως τις 30 Ιουνίου δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους μπιανκονέρι.


Εστω και την 1η Ιουλίου, πάντως, θα πρέπει να την περιμένουμε όντως την ανακοίνωση για μεταγραφή του Μπουφόν, αφού ο μάνατζερ του, Σιλβάνο Μαρτίνα, μίλησε στην εφημερίδα Le Parisien και ήταν λιτός και κατανοητός: «Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Τζίτζι θα είναι στο Παρίσι τη νέα σεζόν».


18 σχόλια:

  1. Ξευτιλα φιλοχρηματε προδότη. Ντρέπομαι μονο για το κλάμα που Ρίκα γιατί αν εβγαινες και ελεγες την αλήθεια θα ταν αλλιως το αντίο. Ντροπή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Alex περίμενε να δεις πρώτα. Αλλά όπως και να 'χει, μόνο προδότης δεν είναι. Στην καλύτερη ηλικία έμεινε στην ομάδα όταν υποβιβάστηκε ενώ θα μπορούσε να παίξει παντού. Στεναχωριέσαι αλλά μην τα ισοπεδώνεις όλα!

      Διαγραφή
    2. Famiglia Bianconera θα διαφωνήσω μαζί σου. Τα καλύτερα του χρόνια ο Τζιτζι έμεινε στην Γιουβέντους,ΑΛΛΑ δεν του το επέβαλε κάνεις. Ήταν συνειδητη επιλογή του ίδιου και δεν θα τον θεοποιησουμε μόνο και μόνο που έμεινε να παίξει στην σεριε Β. Αποσυρεται πλήρης ημερών και παραστάσεων από την Γιουβέντους και σε ηλικία 40 χρόνων δεν έχει να ζητήσει τίποτα για συνεχεια καριέρας! Λάθος επιλογή, θα γίνει θρύλος αν επιλέξει να σταματήσει,θα γίνει άλλος ένας από τους πολλούς...αν συνεχίσει να παίζει!

      Διαγραφή
    3. V AGE, σωστά, δεν του το επέβαλε κανείς αλλά ήταν μια ιστορική απόφαση. Οχι μόνο για εκείνη τη σεζόν αλλά και μέχρι χθες. Η Γιουβέντους θα ανέβαινε κατηγορία με ή χωρίς τον Μπουφόν. Μέχρι σήμερα όμως, με σερί πρωταθλήματα, νταμπλ και τόσες επιτυχίες, δεν είναι σίγουρο πως θα γίνονταν αν δεν έμεναν οι παλιοί.

      Προφανώς το πιο σωστό (για εμάς) θα ήταν να σταματήσει πριν 2 εβδομάδες αλλά ξέρουμε αν χρειάζεται να πάρει εύκολα 10-15 εκατ. ευρώ; Νομίζω πως αποφασίζουμε εύκολα για τα «θέλω» των άλλων.

      Μπορεί να θέλει να κάνει μια... αρπαχτή στην Παρί και να ζήσει και 2 χρόνια στο Παρίσι. Δικαίωμά του είναι αυτό. Κι εμείς θα θέλαμε να ζήσουμε, με πληρωμένα όλα τα έξοδα και έναν καλό μισθό, στο Παρίσι. Φυσικά και μπορούμε να να τον κρίνουμε γιατί είναι δημόσιο πρόσωπο αλλά άλλο η κριτική και άλλο η προδοσία.

      Forza Juve (γιατί πάνω απ' όλα η ομάδα)!

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή εσύ Famiglia Bianconera πιστεύεις ότι δεν θα γίνει??? Τότε γιατί βγαίνει ο μάνατζερ του και λέει πως θα είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε του χρόνου στο Παρίσι??? Κρύβεται κάτι άλλο από πίσω??? Ενημερώστε μας αν ξέρετε κάτι άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά θα γίνει Alessio, καθώς όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες και εμείς, έχει βουίξει ο κόσμος. Αλλά προδότης δεν είναι. Τι να κάνουμε; Να συμφωνήσουμε σε κάτι που δεν πιστεύουμε;

      Ο,τι μαθαίνουμε το γράφουμε. Δεν κρύβεται κάτι άλλο. Δε χρειάζεται να κρύβεται πάντα κάτι άλλο. Το πιο πιθανό είναι να μην ξέρει ο Μπουφόν πότε θα έπρεπε να σταματήσει. Αυτό δεν τον κάνει προδότη.

      Διαγραφή
    2. Δεν το βλέπω εγώ ως προδότη Famiglia Bianconera-Grecia.Όχι δεν συμμερίζομαι την άποψη αυτή άλλων συνομιλητών εδώ.Θεωρώ πως ο Τζίτζι δεν θέλει να σταματήσει ακόμα και πως δεν είναι έτοιμος να μπει σε ένα κουστούμι και να διοικήσει.Τον ευχαριστούμε για όλα σίγουρα θα μας πονέσει να τον πετύχουμε ως αντιπαλο στο Τσ. Λιγκ αλλά τον περιμένουμε πίσω στην οικογένεια του όταν είναι έτοιμος.

      Διαγραφή
    3. Κάπως έτσι. Πάνω-κάτω, συμφωνούμε στο κεντρικό μήνυμα όσων λες.

      Διαγραφή
  3. Δεν θα διαφωνησω μαζί σας. Καο εγώ στεναχωρηθηκα όταν ξεκίνησε η διαδικασία αλλαγής και ήξερα οτι είναι το τέλος, αλλά.....δεν δέχομαι εγώ προσωπικά να είμαστε απαθής σε μια κατασταση ξευτιλας. Μονο ο Ντελ Πιέρο που το εφαγαν και ο Τόττι είχαν τελικά παντελόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν να δει τον Τζίτζι με άλλη φανέλα. Αλλά είσαι φοβερά αυστηρός σε μια προσωπική άποψη κάποιου, ο οποίος σε λίγα χρόνια ενδέχεται να είναι ο πρόεδρος της ομάδας σου. Ο Ντελ Πιέρο και ο Μπουφόν είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Ναι. Τον έναν τον έδιωξαν, ο άλλος έφυγε.

      Διαγραφή
  4. Τον ντελ πιερο δεν τον συγκρινεις με κανεναν. Ειναι εκει ψηλα μονος του. Καλος χρυσος ο τζιτζι αλλα δεν υπηρχε λογος για ολο αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, δε συγκρίνονται οι δύο περιπτώσεις.

      Και ναι, για όλους εμάς δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό. Για τον ίδιο όμως μάλλον υπήρχε.

      Διαγραφή
  5. Γεια σου άρχοντα Τζίτζι. Από τη μύτη σε τραβάει η γυναίκα σου. Αφού σε χώρισε τώρα σε σπρώχνει να πάτε στο Παρίσι. Θέλω να σε πετύχουμε στο Τσ.Λ. Εκεί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος...

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλεξ πρώτα χαλάρωσε λίγο.
    Δεύτερον κανέναν δεν εφαγαν.
    Τρίτον το ιδιο πράγμα που είχαν πει με Νετβεντ είχαν πει και στον Ντελ Πιέρο.
    Επειδή δεν ήταν και οι δύο τους ανταγωνιστικοι για το επιπεδο που επαιζέ η Γιούβε τους είπαν σταματήστε και μπείτε στη διοικηδι.
    Ο ένας το επραγε ο δεύτερος προτιμησε να παίξει σε Αυστραλία και ινδια.
    ΚΑΝΈΝΑΣ δεν τον έφαγε περα από τον Μέγα χρόνο που όλους τους επηρεάζει.
    Τεταρτιν ο Μπουφόν ποτέ δεν είπε ότι δεν θα ξαναφορέσει άλλη φανέλα. Σίγουρα είπε ότι εδώ είναι η οικογένεια του κτλ. Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι πολλά τα λεφτά για να πει όχι και πόσο μάλλον όταν ξέρουμε ότι ως ανθρωπος εχει μπει μέσα για να σώσει επιχειρήσεις προκειμεπρο να μην χάσουν άλλοι τη δουκεια τους.
    Γι'αυτό ηρέμησε Ράμπο.
    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός απο το Καστελόριζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλεος με το "Προδοτης" στην Παρί πάει όχι στη Ίντερ. Στην συνέντευξη πριν το τελευταίο ματς δεν είπε ότι σταματάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά σορρυ κι όλας αλλά δυο τρεις απο εσάς επιτίθεστε χωρίς λόγο. Εγώ είπα την άποψη μου και στη τελική πιο πολύ αντίπαλος μ είναι αυτή τη στιγμή η Πάρι που κυνηγάμε τον ίδιο στόχο παρά οι απανταχού πουθεναδες. Στην αρχή της σαιζόν μίλησε για τέλος, με την Ιταλία έκλαιγε και έλεγε για τέλος αλλά όταν είδε τα πετροδολαρα άλλαξε ρότα. Και δεν πάει οπου και όπου, πάει Πάρι άμεσο αντίπαλό μας στο τσουλου. Παει για τα φράγκα και γιατι πιστεύει ότι ρίχνοντας οι άραβες 1 δις κάθε χρόνο κάποια στιγμή θα το πάρουν. Αυτός είναι ο λογος και για αυτό νευριαζω. Αν εχεις παντελόνια και θες Ευρώπη έμεινε εκεί που είσαι θεός σαν δεύτερος ή πήγαινε να πάρεις τα φράγκα εκτός Ευρώπης. Μην είσαι άπληστος απέναντι σε αυτούς που κλαίγαν για Λάρρυ σου και μερικοί σε έχουν και τατου. Εγώ αυτό το ποδόσφαιρο και κύριες αυτή τη ΓΙΟΥΒΕ γουσταρα και γουσταρω. FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ομάδα είναι έτη φωτός μπροστά, με τι καλύτερο τρόπο θα μπορούσαν θα φτιάξουν οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων ; Πάω στοίχημα ότι αυτό ήταν ιδέα του Προέδρου ο οποίος χτυπάει άμεσα και την αγορά στα Αραβικά Εμιράτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή