26 Μαΐ 2018

Μια εξέλιξη που δε θα αρέσει στον Κόντε

Κάποτε βιαζόταν πολύ, αλλά τώρα μπορεί και να μείνει ένα χρόνο εκτός πάγκων. Για τον Αντόνιο Κόντε τα πράγματα μάλλον δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε...

Τα ρεπορτάζ λένε ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει συμφωνήσει με την Τσέλσι, η οποία προσπαθεί να λύσει το θέμα με τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του με τη Νάπολι. Η οποία, με τη σειρά της, πήρε τον Κάρλο Αντσελότι. Στη Γιουβέντους παραμένει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στη Ρόμα θα συνεχίσουν με τον Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ενώ στην Ιντερ ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι δυνατός μετά την έξοδο στο Champions League.

Με δεδομένο ότι η Μίλαν είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση σε όλα τα επίπεδα αυτή τη στιγμή, στην Ιταλία δεν υπάρχει πάγκος για τον Κόντε. Ούτε καν στην εθνική ομάδα. Πάγκος δεν υπάρχει, όμως, ούτε στην Ευρώπη, αφού οι Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν και Αρσεναλ βρήκαν προπονητές.

Γενικά, το ντόμινο στους πάγκους δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο αναμενόταν και αυτός που την πληρώνει είναι ο Κόντε, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά, ίσως γιατί μοιάζει με μονόδρομο, το να μείνει εκτός πάγκων τη νέα σεζόν και να περιμένει για κάποια καλή πρόταση. Γιατί η μόνη που υπάρχει αυτή τη στιγμή, λένε οι Ιταλοί, είναι της Ζενίτ, αλλά δεν ψήνεται για Ρωσία. Λογικό.


Δεν ξέρουμε αν φαίνεται λογικό στον Αντόνιο και το να βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση, τέσσερα χρόνια μετά τη... βιασύνη του για να κατακτήσει το Champions League. Και τελικά δύο χρόνια δεν το διεκδίκησε καν αφού ήταν στην εθνική Ιταλίας, άλλον ένα χρόνο δεν το διεκδίκησε καν αφού ανέλαβε την Τσέλσι που ήταν εκτός Ευρώπης, φέτος σταμάτησε στους «16» και του χρόνου θα είναι πάλι εκτός.

Μάλλον ήττα…


1 σχόλιο:

  1. ξερω μια καντινα που με 100 ευρω ο Αντωνακης θα εχει εξυπηρετηση Champions League..

    ΑπάντησηΔιαγραφή