2 Ιουν 2018

Κλειστές θεωρούνται δύο μεταγραφές, μία σίγουρη δείχνει να κολλάει

Η Γιουβέντους οριστικοποίησε δύο μεταγραφές ενώ μία που έμοιαζε κλεισμένη θα πάει λίγο πιο πίσω.

Απαντες στην Ιταλία θεωρούσαν ότι η μεταγραφή του Ματέο Νταρμιάν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κλεισμένη, αλλά χθες διαπιστώθηκε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι. Συγκεκριμένα, οι Αγγλοι ζητάνε 20 εκατ. ευρώ και η Γιούβε δεν ανεβαίνει από τα 12, με αποτέλεσμα το θέμα να παραμένει ανοιχτό.

Αντιθέτως, έκλεισαν και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο οι περιπτώσεις των Ματία Περίν και Εμρέ Τσαν.


Για τον Ιταλό τερματοφύλακα όλα ξεκαθάρισαν στο χθεσινό ραντεβού του Φάμπιο Παράτιτσι με τον μάνατζερ του, με τους μπιανκονέρι να δίνουν μόνο λεφτά (όχι παίκτη ως αντάλλαγμα) στην Τζένοα και συγκεκριμένα 15 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ για τον Γερμανό χαφ έγινε γνωστό ότι θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο τελικά και εντός της εβδομάδας αναμένεται στο Τορίνο.


4 σχόλια:

  1. Μια ερώτηση, μήπως θυμάται κανείς πόσες φορές έχει κλείσει ο Τσαν και ο Νταρμιάν στην Γιούβε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσαν κλείνει από τον Νοέμβριο. Ο Νταρμιάν όχι τόσο πολύ, αλλά χθες, για παράδειγμα, παρουσιαζόταν τελειωμένη υπόθεση. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να τον κάνουμε τον Νταρμιαν; Έχουμε ένα μέτριο δεξί μπακ και θα πάρουμε άλλο ένα μέτριο; Το μόνο καλό ότι είναι Ιταλός. Ο Κανσέλο καλύτερη πιστεύω επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσουμε πως ίσως να μην κάνει τη διαφορά, όπως και ο άλλος Ιταλός στην ίδια θέση. Ναι, το μοναδικό καλό είναι πως είναι Ιταλός. Αλλά Ιταλός είναι και ο Στουράρο. Ας πάμε σε κάτι καλύτερο. Το θέλουμε όλοι μας. Forza Juve!

      Διαγραφή