5 Ιουλ 2018

Ασύλληπτο αυτό που έχει γίνει με τη μετοχή της Γιουβέντους και τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Το ποσό είναι όσο τρελό ακούγεται: Η Γιουβέντους έχει κερδίσει ήδη στο Χρηματιστήριο, χωρίς να έχει αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, 160 εκατ. ευρώ!

Νωρίτερα εντός της ημέρας γράψαμε για τα κέρδη από το ιταλικό Χρηματιστήριο, τα οποία έφταναν στα 70 εκατ. ευρώ, από Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη, όπως έγραψε το Il Sole 24 Ore.

Τα πράγματα όμως είναι πολύ καλύτερα τώρα που είναι Πέμπτη και τα νέα από παντού είναι ευχάριστα, υπό την έννοια πως όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα γίνει.


Οπως γράφει σε νέο δημοσίευμα του το απολύτως έγκυρο οικονομικό Calcio & Finanza, τα κέρδη της Γιούβε στο Χρηματιστήριο λόγω του Πορτογάλου είναι 160 εκατ. ευρώ, αφού το κεφάλαιο έχει ανέβει από τα 665 εκατ. ευρώ στα 825! Μιλάμε για 160 εκατ. ευρώ (δηλαδή έχει υπερκαλυφθεί το ποσό που θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης για να τον δώσει) χωρίς καν να έχει υπογράψει ο Κριστιάνο! Ασύλληπτο!


1 σχόλιο:

  1. Άρα, έχει βγάλει και 2 από τα 4 χρόνια για το μισθό του ποδοσφαιριστή. Βέβαια, υπάρχει και η ιταλική εφορία, αλλά τα λεφτά θα βγουν και με το παραπάνω με τις πωλήσεις από τη φανέλα με το νούμερο 7 της Γιούβε, οπότε ο Κουαδράδο θα ψάχνει ήδη νέο νούμερο για τη φανέλα του. Όταν θα γίνει η μεταγραφή θα πω ορισμένα πράγματα.. Καλύτερα μετά...Cris Il Capo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή