11 Ιουλ 2018

Τη Δευτέρα η παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο με μία χουλιγουντιανή παραγωγή

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παίκτης της Γιουβέντους και στο Τορίνο κάποιοι ετοιμάζονται και κάποιοι ανυπομονούν για την παρουσίαση της Δευτέρας.

Η βόμβα έπεσε, ο Πορτογάλος σταρ είναι πλέον μπιανκονέρο και στην Ιταλία μετρούν αντίστροφα για την άφιξη του στη νέα πόλη του, εκεί που θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τη Γιούβε προς τα ΜΜΕ, ο Κριστιάνο αναμένεται το πρωί της Δευτέρας (ή ενδεχομένως βράδυ Κυριακής) στο Τορίνο και από εκεί και πέρα θα αρχίσει το show.


Ο CR7 θα πάει αρχικά στο JMedical για τις ιατρικές εξετάσεις και η συνέχεια θα δοθεί στο Allianz Stadium, όπου θα έχει και την πρώτη γηπεδική επαφή με τους τιφόζι. Η La Stampa έγραφε πριν λίγες μέρες ότι η παρουσίαση του Ρονάλντο θα είναι σε χολιγουντιανό στυλ και αυτό γράφουν πλέον άπαντες, αφού η Γιουβέντους ετοιμάζεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά ποδοσφαιριστή στο γήπεδο της, με τον κόσμο να κατακλύζει τις εξέδρες.


1 σχόλιο:

  1. Ο Christianακος αν θέλει να γίνει Juventίνος πρέπει εκτός από εντυπωσιακές παρουσιάσεις να περ0σει και την καθιερομένη τελετή τραγουδώντας on camera acapela ένα τραγούδι στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή