10 Ιουλ 2018

Οριστικό! Στη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο


Η μεταγραφή του αιώνα, όπως ονομάστηκε από τους Ιταλούς και όχι μόνο, είναι γεγονός.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παίκτης της Γιουβέντους και επισήμως, αφού ήρθε η σχετική ανακοίνωση από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή των μπιανκονέρι όχι ακόμη, αλλά ουσιαστικά δεν έχει και καμία σημασία πλέον.

Η συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ έκλεισε στα 105 εκατ. ευρώ σύμφωνα με Ιταλούς και Ισπανούς (απομένει να επιβεβαιωθεί το ποσό από την ανακοίνωση της Γιούβε), με τον Κριστιάνο να υπογράφει για 4 χρόνια.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ που επισημοποιεί τη μεγαλύτερη βόμβα του καλοκαιριού είναι η εξής...

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι συμφώνησε στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Η ομάδα θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που έχει αποδείξει ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και έχει σημαδέψει μία από τις πιο λαμπρές εποχές στην ιστορία του συλλόγου μας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πιο πολύ και από τους τίτλους, από τα διαδοχικά τρόπαια, από τους θριάμβους στα γήπεδα τα εννέα αυτά χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρξε ένα παράδειγμα προσπάθειας, υπευθυνότητας, ταλέντου και υπέρβασης.


Κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 αγώνες. Συνολικά κατακτήσαμε μαζί 16 τίτλους, μεταξύ αυτών και τέσσερα Champions League, τρία εξ αυτών διαδοχικά και όλα αυτά σε πέντε χρόνια. Σε ατομικό επίπεδο με τη φανέλα της Ρεάλ κατέκτησε τρεις «Χρυσές Μπάλες», δύο «The Best», τέσσερα «Χρυσά Παπούτσια».

Για τη Ρεάλ ο Κριστιάνο θα είναι πάντα ένα από τα μεγάλα σύμβολα και ένα σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι για πάντα το σπίτι σου».


4 σχόλια:

  1. Ναι ρε παιχταραααααα. Benvenuto CR7!!!!! FORZA JUVE!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εναν παιχταρα ακομα που να ξερει μπαλα στο κεντρο(ΒΕΡΑΤΙ) και ΓΟΔΙΝ μαζι με ΚΙΕΛΟ στην αμυνα και θα τα σηκωσουμε αηττητοι ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Benvenuto CR7
    Η Ρεάλ καθιερώθηκε στην Ευρώπη παιχτικα αλλά και στις συνειδήσεις των οπαδών με την μεταγραφή του Ζιζου από την Γιουβέντους.
    Ελπίζουμε ο Κριστιάνο να κάνει το ίδιο και σε εμας. Να μας δώσει πίσω την αίγλη που μας ανήκε προ καλτσιοπολις και να γίνουμε πάλι η ΜΗΧΑΝΗ...του 2006
    Το γιατί...,το πώς.... και το αν...θα μας απασχολήσει εν καιρώ,τώρα χαιρόμαστε που ο ένας εκ των δύο top players της σύγχρονης εποχής επέλεξε το Τορίνο για επόμενο σταθμό της δικής του λαμπρής καριέρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να πεις για αυτον τον προεδρο τι αλλο θα μας φερεις ρε αρρωστο γιουβεντακι πες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή