30 Ιουλ 2018

«Το να ξοδέψεις τόσα πολλά λεφτά για έναν παίκτη στο τέλος της καριέρας του είναι πολύ επικίνδυνο και ρίσκο»

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν πτοείται από την κριτική των Ναπολιτάνων για τις μεταγραφές του και σχολιάζει αυτές της Γιουβέντους.

Πριν λίγες μέρες, σε τέσσερα διαφορετικά κεντρικά σημεία της Νάπολη, εμφανίστηκαν πανό με συνθήματα των Curva A και Curva B κατά του προέδρου των παρτενοπέι. Αιτία αυτής της διαμαρτυρίας, οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις.

Αυτό, όμως, δεν προβληματίζει φυσικά τον Ντε Λαουρέντις, ο οποίος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιούβε.

«Το να ξοδέψεις τόσα πολλά λεφτά για έναν παίκτη στο τέλος της καριέρας του είναι πολύ επικίνδυνο. Να θυμόμαστε ότι ο Ρονάλντο έχει μια ηλικία και σε θέμα ισορροπιών το συμβόλαιο του είναι ρίσκο για τους λογαριασμούς ενός κλαμπ», είπε αρχικά ο Αουρέλιο και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό...


«Αναρωτιέμαι αν είναι πιο σημαντικές οι αθλητικές επιτυχίες ή οι εμπορικές. Το συμβόλαιο του Ρονάλντο είναι έξω από κάθε στάνταρ στην παρούσα μισθολογική κλίμακα της Γιουβέντους, αυτό μπορεί να γυρίσει εναντίον της αργά ή γρήγορα».

Και έτσι, όλα είναι καλά στη Νάπολι...


2 σχόλια:

  1. Δεν είναι 100% λάθος ο ροναλντο έχει συνεχόμενες γεμάτες χρονιές με εθνικές κτλ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε τραυματισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή