13 Αυγ 2018

«Η συγχώρεση του άσωτου υιού»

Στη συγχώρεση του «άσωτου υιού» από τους οπαδούς της Γιουβέντους, στέκεται σήμερα ο ιταλικός Τύπος.

Η χθεσινή μέρα στη Villar Perosa, όπως γράφει η Tuttosport, θα καταγραφεί στην ιστορία ως η Villar Perosa του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ήταν και η μέρα που άρχισε η... δεύτερη ζωή του Λεονάρντο Μπονούτσι ως μπιανκονέρο. Και άρχισε καλά.

Τόσο η Tuttosport όσο και η Gazzetta dello Sport αναφέρονται σήμερα στο συγκεκριμένο θέμα, χρησιμοποιώντας στα κομμάτια τους και την ίδια φράση: «Η συγχώρεση του άσωτου υιού». Οι δύο εφημερίδες, όπως και άλλες ιστοσελίδες, στέκονται στο χειροκρότημα με το οποίο υποδέχθηκαν τον Ιταλό αμυντικό οι 5.000 που ήταν στις εξέδρες του γηπέδου της περιοχής, με τον ίδιο να ανταποδίδει.

Η χθεσινή μέρα, όπως καταλαβαίνουμε, θεωρήθηκε από τους ανθρώπους της Γιούβε ένα καλό crash test για τον Μπονούτσι και τον κόσμο και μάλλον όλα πήγαν καλά, ενώ και στα social media το κλίμα δείχνει να γυρίζει.


Τα σχόλια των Γιουβεντίνων τις τελευταίες μέρες στους λογαριασμούς του Μπονούτσι, όπως σημειώνει η Gazzetta dello Sport, δείχνουν περισσότερο πίκρα για το λάθος του το περσινό καλοκαίρι και όχι θυμό, πράγμα που μεταφράζουν τα ιταλικά ΜΜΕ σαν προαναγγελία συγχώρεσης συνολικά.

Ετσι σήμερα στέκονται όλοι και στο πώς υπενθύμισε στον κόσμο ο Μπονούτσι το πόσο μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο αμυντικά αλλά και δημιουργικά με την ικανότητα του να κάνει παιχνίδι, κάτι που έλειψε την περσινή σεζόν...


2 σχόλια: