29 Σεπ 2018

Το σενάριο για το «αντίο» του Μαρότα και το όνομα που έρχεται στο μυαλό όλων για αντικαταστάτης του

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η Γιουβέντους αποφάσισε το «αντίο» με τον Μπέπε Μαρότα, με το όνομα του Φάμπιο Παράτιτσι στο μυαλό όλων.

Τα όσα είπε ο Μαρότα μετά το τέλος του αγώνα με τη Νάπολι είναι ο ορισμός αυτού που λέμε «βόμβα», αφού δεν το ήξερε κανείς. Ούτε καν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν το ήξεραν στη διοίκηση ή στην ιδιοκτησία.

Το «εφαρμόζεται μια πολιτική ανανέωσης» που είπε ο Μπέπε ανακοινώνοντας ότι στις 25 Οκτωβρίου σταματάει από (ουσιαστικά) CEO και το όνομα του δε θα υπάρχει στη νέα λίστα, μεταφράζεται από τους περισσότερους στον ιταλικό Τύπο σαν απόφαση της Γιούβε.

Επίσης, χωρίς να τοποθετείται κανείς με βεβαιότητα γιατί μέχρι και πριν λίγη ώρα κανείς δεν ήξερε το θέμα, το όνομα που υπάρχει στο μυαλό όλων αυτή τη στιγμή είναι αυτό του Παράτιτσι. Ο οποίος πιστώθηκε τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και γι' αυτό ήταν ο μοναδικός της διοίκησης στο πάνελ κατά την επίσημη παρουσίαση του Πορτογάλου και όσο αυτός μιλούσε στους εκπροσώπους του Τύπου.


Παράλληλα, θα πρέπει να σημειώσουμε το εξής: Σήμερα 29 Σεπτεμβρίου ο Μπέπε Μαρότα ανακοίνωσε ότι σταματάει από τη Γιουβέντους και δύο μέρες νωρίτερα σε Gazzetta dello Sport και Tuttosport υπήρχαν δηλώσεις του Παράτιτσι, ο οποίος έλεγε ότι «σκέφτομαι το επόμενο μεταγραφικό κόλπο μετά τον Ρονάλντο» και ότι «είμαι ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δε θα φύγω όσο υπάρχει αυτή η αγάπη και από τις δύο πλευρές».

Δένουν οι δηλώσεις του Φάμπιο με τις σημερινές του Μπέπε;


2 σχόλια: