14 Σεπ 2018

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η φετινή κερκίδα θα είναι η χειρότερη από τότε που η Γιούβε μπήκε στο Stadium

Η Γιουβέντους έφερε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μαζί με τον Πορτογάλο έφερε και ένα εντυπωσιακό κύμα αυξήσεων στις τιμές των εισιτηρίων της.

Μετά το… σοκ που ένιωσαν οι οπαδοί το καλοκαίρι με τα διαρκείας, τώρα βλέπουν τα εντός έδρας εισιτήρια να κινούνται σε… φοβερές και τρομερές τιμές. Για παράδειγμα, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σασουόλο, το εισιτήριο στα πέταλα κοστίζει 50 ευρώ. Η τιμή έχει αύξηση, σε σχέση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, παραπάνω από 30%.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως πριν 2 σεζόν, το εισιτήριο στους ομίλους του Champions League, στις ίδιες θύρες, είχε 30 ή 35 ευρώ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η φετινή κερκίδα θα είναι η χειρότερη από τότε που η Γιούβε μπήκε στο Stadium.


Ηδη υπάρχουν σχετικά άρθρα στα ιταλικά ΜΜΕ, μετά το πρώτο εντός με τη Λάτσιο, και οι γνώστες του αντικειμένου υποστηρίζουν πως δύσκολα το γήπεδο θα θυμίζει την παλιά έδρα της Γιούβε.

Σχετικά θέματα

«Ο Ανιέλι θα πάρει το Champions League αλλά θα τα αλλάξει όλα, έχει σχεδιάσει την παγκόσμια Γιουβέντους…». Διαβάστε περισσότερα »

Αρθρο-καταπέλτης για την κατάσταση στο γήπεδο: Από ηφαίστειο σε κοιμισμένο θέατρο. Διαβάστε περισσότερα »

«Ολο το γήπεδο παρακολουθεί ένα ματς στη σιωπή, αυτό δεν είναι πια ένα γήπεδο. Είναι ένα θέατρο…». Διαβάστε περισσότερα »



3 σχόλια:

  1. Γιατί το πουλάτε κουτοχορτο;
    Ποια κερκιδα; Τι λέτε;
    Οι παίκτες κερρριχιυ τα ματς.
    Αυτά περί κερκίδας είναι απλά λόγια του αέρα.
    Πέρσυ μέσα στη Ρεάλ όταν ημασταν ένα σφύριγμα για να το γυρισουμε ήταν η κερκίδα;

    Έχω βαρεθεί εδώ μέσα κάθε φορά για τους οργανωμένους κτλ.
    Έξω η γάγγραινα του ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν γεγονότα, υπάρχουν θεωρίες, υπάρχουν και συζητήσεις. Εμείς επιλέγουμε το πρώτο αλλά μπορούμε να υποστηρίξουμε και τα άλλα δύο. Οι φίλαθλοι/οπαδοί δεν είναι τίποτα παραπάνω από σένα, εμάς και όλους τους αναγνώστες αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν αποτελούν μέρος του παιχνιδιού.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον φίλο. Ποιοι σύνδεσμοι. Αυτοί που πουλάνε εισιτήρια με καπέλα και πάνε τσάμπα εκδρομές εις βάρος των υπολοίπων; Αυτοί που μιλούν για παρέες και οικογένειες και τραβούν κόσμο γιατί όσο περισσότερα πρόβατα έχουν από κάτω τους τόσο περισσότερα τα οφέλη τους;

    Μα τι μας ρε Φαμίλια; Ξέρετε πολύ καλά πως θεωρούν όλους εμάς... Πιγκουίνους. Ετσι τους γράφουν σε ιταλικές σελίδες που παρακολουθώ στο fb. Οι 50-100 (γατί τόσοι κονομάνε), λένε τα εκατομμύρια των υπολοίπων Πιγκουίνους. Μακριά από συνδέσμους. Μόνο τα κορόιδα μπλέκουν σε τέτοιες φάσεις. Και να σας το πω κι αλλιώς; Καλύτερα να τα πάρει τα λεφτά η Γιουβέντους μας παρά ο ξύπνιος που μαζεύει τους άλλους για να τους εκμεταλλευτεί.

    Αν νομίζετε πως λέω μαλ… ή έχετε άλλη άποψη, ακούω επιχειρήματα αλάνια.

    (Περάστε παρακαλώ το σχόλιο, δε βρίζω κανέναν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή