2 Σεπ 2018

Στο μυαλό του Κριστιάνο Ρονάλντο που… δε σκοράρει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε μια... πολεμική με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία θα (πρέπει να) ξεχάσει γρήγορα. Οταν έρθει το πρώτο γκολ, βασικά.

Ο Πορτογάλος προσαρμόζεται καθημερινά όλο και περισσότερο στο Τορίνο, ενώ και με τους συμπαίκτες του όλα είναι καλά. Δεν είναι το ίδιο καλά ή εύκολα και στο γήπεδο βέβαια τα πράγματα προς το παρόν, αλλά για αυτό δεν υπάρχει ανησυχία. Δε γίνεται, άλλωστε, να βγει... άχρηστος ή λίγος ο Κριστιάνο επειδή δεν σκόραρε στα πρώτα τρία ματς.

Αυτό είναι πρόβλημα στο δικό του μυαλό, λόγω του εγωισμού του και της επιθυμίας του πάντα για γκολ, στο οποίο κυριαρχούν ακόμη οι σκέψεις για τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο CR7 έφυγε από τη Ρεάλ λόγω του προέδρου της, δεν ταξίδεψε στο Μόντε Κάρλο για την κλήρωση του Champions League επειδή δεν ήθελε να βρεθεί στον ίδιο χώρο μαζί του και παράλληλα έχει χρεώσει σε αυτόν και στις πιέσεις του προς την UEFA το γεγονός ότι αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του περσινού Champions League ο Λούκα Μόντριτς και όχι ο ίδιος.

Εδώ θα πρέπει να κάνουμε μια παρένθεση και να αναφέρουμε κάτι: Οσοι ψήφισαν για τον καλύτερο παίκτη της περσινής σεζόν, έβαλαν υπόψιν τους και το Μουντιάλ, δίνοντας έτσι το βραβείο στον Κροάτη που παρέμεινε στη Ρεάλ. Η... λεπτομέρεια είναι πως το Μουντιάλ είναι διοργάνωση της FIFA και ποτέ δεν λαμβανόταν υπόψιν κάτι τέτοιο για να αναδειχθεί ο καλύτερος παίκτης των διοργανώσεων της UEFA. Κλείνει η παρένθεση.


Οσο δίκιο κι αν έχει ο Κριστιάνο επομένως, θα πρέπει σιγά-σιγά να πάψει να δοκιμάζει το μυαλό του με τον Πέρεθ και γενικά τους Μαδριλένους. Προφανώς και δε θα ξεχάσει ποτέ τα προβλήματα με τον πρόεδρο της Ρεάλ και θα το χρησιμοποιήσει ως κίνητρο όλο αυτό, προφανώς και θα ήθελε και ο ίδιος να έχει βάλει 3-4 γκολ ως τώρα στο πρωτάθλημα και να είναι με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά το ξεκίνημα δεν είναι πάντα εύκολο.

Και αυτό, στην περίπτωση του Ρονάλντο ειδικά, μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλό. Ειδικά αν σταματήσει να επηρεάζεται από το κλίμα πολεμικής που έχει δημιουργηθεί με τη Ρεάλ. Και ακόμη πιο ειδικά αν αρχίσει με γκολ στο Champions League.


1 σχόλιο:

  1. Ο κριστιανο θα βάλει γκολ όταν σταματήσει να το σκέφτεται και αρχίσει να απολαμβάνει το παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή