4 Σεπ 2018

Το παράπονο του κόσμου της Γιούβε προς τη διοίκηση που δεν υφίσταται πια

Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που ξόδεψε περισσότερα λεφτά από οποιαδήποτε άλλη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ενα από τα παράπονα που είχαν ή έχουν οι οπαδοί των μπιανκονέρι, είναι το γεγονός ότι η διοίκηση είναι πιο σφιχτή σε σχέση με άλλες, όταν έρχεται η ώρα για τις μεταγραφές. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αντιθέτως είναι πολύ ωραίο η Γιούβε να ζει από τα έσοδα της όπως προσπαθεί να πετύχει και πέτυχε ο Αντρέα Ανιέλι, αλλά έρχεται η στιγμή που θες και την τρέλα.

Αυτή έγινε φέτος με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη Γιουβέντους να είναι τελικά η ομάδα που ξόδεψε περισσότερα από οποιαδήποτε. Τα λεφτά που έδωσαν οι μπιανκονέρι αυτό το καλοκαίρι είναι 225 εκατ. ευρώ, με τη Λίβερπουλ να είναι στη 2η θέση με 212 και την Ρεάλ Μαδρίτης στην 3η με 167.


Αν υπολογίσουμε τώρα και τα λεφτά που δόθηκαν στη μεταγραφφική περίοδο του Ιανουαρίου, για να γίνει έτσι η συνολική σούμα για το 2018, βλέπουμε ότι η Γιούβε είναι στην 3η θέση έχοντας δώσει 256 εκατ. ευρώ για μεταγραφές μέσα στο έτος, με την Μπαρτσελόνα να έχει δώσει τα περισσότερα και συγκεκριμένα 321.

Το γεγονός ότι έχουν δοθεί τόσα λεφτά, φυσικά, σημαίνει ότι ανεβαίνουν γενικά οι απαιτήσεις και αυτό το ξέρει πολύ καλά και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι...


2 σχόλια:

  1. Μαλλον ο Αλεγκρι,δεν το ξερει..ακομα μα Μαριο κ Κεντιρα ξεκιναει...τα ιδια Παντελακη μου,τα ιδια Παντελη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιον θες να βαλει αντί για Μάριο δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή