9 Οκτ 2018

«Αν δεν έχουν μελετήσει καλά τα οικονομικά, θα ετοιμάσει βαλίτσες ο Ντιμπάλα;»

Ενα γενικό σχόλιο για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στη Γιουβέντους μεταφέρει το κλίμα από την Ιταλία.

Οπαδική σελίδα που συχνά-πυκνά τα χώνει σε όσα θεωρεί ως κακώς κείμενα, τοποθετήθηκε επί παντός επιστητού. Από τον Μαρότα, τον Μοράτι, το ποτέ άδειο γήπεδο, τα οικονομικά. Στο σχόλιο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα κάνει η Γιούβε αν δεν της βγουν τα οικονομικά (τώρα που δεν έχει τον… αυστηρό) Μαρότα. Θα πουλήσει τον Ντιμπάλα;

Ακολουθεί αυτούσιο το σχόλιο:

«Με τις αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο, την έξοδο του Μαρότα, τα προβλήματα του Ρονάλντο, το γήπεδο ποτέ γεμάτο, τους οπαδούς εκνευρισμένους (για τις τιμές, τις συμφωνίες Ανιέλι-Μοράτι, τον Μαρότα που μιλάει με την Ιντερ) κλπ, η Γιούβε έχασε το 25% των κερδών στο χρηματιστήριο μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Αυτό προστίθεται στο τρίμηνο με το 98% των χρεών επιπλέον και τη ζημιά 20 εκατ. ευρώ στον ισολογισμό. Τρίμηνο πριν την απόκτηση του Ρονάλντο.


Κάποιος έβλεπε μπροστά, τώρα θα δούμε αν έχουν μελετήσει καλά ή αν ο Ντιμπάλα έχει έτοιμες τις βαλίτσες.

Το γεγονός ότι καθόμαστε και συζητάμε την υπόθεση Ρονάλντο είναι μια κολοσσιαία μα…κία. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό και άλλα 3-4 περιστατικά γίνονται για τον θάψουν και να τον δυσφημήσουν. Οχι τόσο επειδή ήρθε στη Γιούβε αλλά επειδή έφυγε από τη Ρεάλ και ξέρουμε πολύ καλά τι τύπος είναι αυτός που κάνει κουμάντο στη Ρεάλ. Σίγουρα θα έχουν βάλει δικούς τους και στη FIFA κλπ. Και οι συμπτώσεις δεν είναι ποτέ συμπτώσεις».


2 σχόλια:

  1. Πολύ κλάμα και μιζέρια το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο. Η αλήθεια πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Προς το χειρότερο. Παίζονται πολλά συμφέροντα βλέπεις...

      Διαγραφή