2 Οκτ 2018

Πώς αναμένεται να παίξει η Γιούβε στο πρώτο της ματς χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπορεί το αγωνιστικό να έχει μπει στην άκρη τα τελευταία 24ωρα, αλλά η Γιουβέντους έχει αγώνα Champions League σήμερα.

Οι εξελίξεις με την ανακοίνωση της αποχώρησης του Μπέπε Μαρότα έχει καλύψει όλα τα άλλα θέματα στην επικαιρότητα των μπιανκονέρι, οι οποίοι σήμερα νωρίς (19:55 ώρα Ελλάδας) υποδέχονται τη Γιουνγκ Μπόις.

Ενα ματς, φυσικά, στο οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μην υπολογίζει -για πρώτη φορά- στον Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω της τιμωρίας του μετά την κόκκινη κάρτα στη Βαλένθια.


Οπως και να έχει, είτε επειδή ασχολούνται με τα διοικητικά όλοι είτε επειδή ο Αλέγκρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη, η... είδηση είναι ότι για πρώτη φορά οι Ιταλοί δεν κάνουν προβλέψεις για το σύστημα και την 11άδα.

Μπορεί να είναι 4-3-3, μπορεί να είναι 3-5-2, μπορεί να είναι 4-2-3-1. Κανείς δεν λέει κάτι με σιγουριά, ενώ για την 11άδα άπαντες είναι σίγουροι μόνο για τα εξής: Θα ξεκουραστεί ο Κανσέλο και θα πάρει τη θέση του ο Κουαδράδο, θα ξεκουραστεί ο Κιελίνι και θα πάρει τη θέση του ο Μπαρτσάλι, θα παίξουν σίγουρα οι Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Μπερναρντέσκι.

Από εκεί και πέρα, άγνωστα όλα...


4 σχόλια:

  1. Προσθέτω και σαντρο σίγουρα βασικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3-4-1-2. Ίσως. Με Σεζνι, Μπαρτζαλι-Μπονουτσι- Μπενατια, Κουαδραδο-Σαντρο, Ματουιντί- Πιανιτς, Μπερναντεσκι, Ντυμπαλα-Μαντζουκις. Αυτο πιστευω θα ειναι σημερα, ασχετα αν συμφωνω ή οχι. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χαμα. βρηκα ακριβώς και ολα τα ονοματα της 11αδας και τη θεση που έπαιξαν και το συστημα. Chris il Capo

      Διαγραφή