17 Δεκ 2018

Διευκρινήσεις για όσα είπε για τον Μαρότα έδωσε ο Νέντβεντ: Υπάρχουν δύο τύποι παραγόντων…

Ο Πάβελ Νέντβεντ αναγνώρισε τις δυσκολίες της κλήρωσης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, επανέλαβε την πίστη του στη δύναμη της Γιουβέντους και εξήγησε γιατί είπε αυτό που είπε για τον Μπέπε Μαρότα.

Ο αντιπρόεδρος ήταν αυτός που εκπροσώπησε, όπως πάντα, τους μπιανκονέρι στην κλήρωση για τη φάση των «16» του Champions League και στη συνέχεια τη σχολίασε με δηλώσεις του στο Sky Italia.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέντβεντ.

- Θα πάρετε τα μέτρα του γηπέδου του τελικού;
«Ο τελικός είναι πολύ μακριά, στους "16" χρειάζεσαι και τύχη στην κλήρωση, εμείς δεν την είχαμε αλλά έχουμε μια δυνατή ομάδα που μπορεί να προκριθεί και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

- Το πρωτάθλημα δεν σας βοηθάει, δεν είναι όσο ανταγωνιστικό πρέπει;
«Η απόδειξη για την Ιταλία είναι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πιστεύω ότι είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα μας και μάλιστα πολύ».

- Για τον CR7 είναι ένα ντέρμπι;
«Ο Κριστιάνο είναι ο άνθρωπος Champions League, το αποδεικνύει πάντα, έχει βάλει αμέτρητα γκολ αλλά δε θα το αφήσουμε όλο πάνω του. Η ομάδα είναι δυνατή και μπορούμε να προκριθούμε».


- Ενα σχόλιο για την Ατλέτικο;
«Είναι πολύ ισορροπημένη ομάδα, δύσκολος αντίπαλος, έχει δυνατή άμυνα, παίζουν χαμηλά, πίσω. Ξέρουν πώς να σου δημιουργήσουν προβλήματα με τον Γκριεζμάν, προβλέπω δύο δύσκολες μάχες. Δεν βλέπω πολλά γκολ αλλά πολλή ισορροπία».

- Τι δεν σου άρεσε στη Γιούβε στις δύο ήττες του ομίλου;
«Καταρχάς, η ήττα δεν μας αρέσει ως ήττα. Ο στόχος μας ήταν να περάσουμε ως 1οι από τον όμιλο, το κάναμε, επομένως δεν βλέπω τι κριτική μπορούμε να κάνουμε στην ομάδα ή στον προπονητή. Πετύχαμε αυτό τον στόχο μας, από εκεί και πέρα, εντάξει, μπορεί να κάνεις και δύο ήττες. Αφού πήραμε την 1η θέση ο στόχος επιτεύχθηκε».

- Η ατάκα σου για τον Μαρότα;
«Η Γιούβε υπήρχε πριν τον Μαρότα και θα υπάρχει και μετά, υπήρχε πριν τον Νέντβεντ και θα υπάρχει και μετά. Δεν αστειεύτηκα, απλά επιβεβαίωσα κάτι. Υπάρχουν δύο τύποι παραγόντων και επαγγελματιών, κάποιοι μπορούν να πάνε σε όλες τις ομάδες, κάποιοι άλλοι δε θα πήγαιναν σε άλλες ομάδες ή θα σκέφτονταν ότι δεν είναι σωστό να πάνε σε κάποιες ομάδες. Γι' αυτό και μόνο το είπα».


1 σχόλιο: