22 Φεβ 2019

Αν αποκλειστεί η Γιούβε, ο Ανιέλι θα διώξει τον Αλέγκρι;

Κάποιοι θεωρούν πως το DNA της Γιούβε θα ανατρέψει το 2-0 από την Ατλέτικο. Αλλοι υποστηρίζουν πως φέτος η ομάδα θα πάρει μόνο το πρωτάθλημα.

Και οι δύο πλευρές έχουν τα δικά τους επιχειρήματα και μπορεί να γίνει κουβέντα πάνω σε αυτό. Με δεδομένο πως η Γιουβέντους ενδέχεται να μείνει έξω από το Champions League, ας δούμε τι φαίνεται πως θα κάνει η διοίκηση σε αυτή την περίπτωση.

Το ευρωπαϊκό Κύπελλο είναι στην ουσία ο μοναδικός πραγματικός φετινός στόχος. Αν το χάσει η Κυρία, και μάλιστα από τη φάση των «16», θα ταρακουνηθεί συθέμελα η εμπιστοσύνη στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που ήδη αρχίζει να αμφισβητείται. Θα τον διώξει μήνα Μάρτιο ο Αντρέα Ανιέλι;


Αυτή η εκδοχή συγκεντρώνει μηδαμινές πιθανότητες, τα ρεπορτάζ λένε πως δε θα γίνει με τίποτα μια τέτοια κίνηση και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο στη λογική «ποτέ μη λες ποτέ». Κανείς στην Ιταλία δε θεωρεί πως θα απολυθεί ο Μαξ, εξάλλου δε θα του άξιζε κάτι τέτοιο, ακόμη κι αν απολέσει το σημαντικότερο στόχο. Είναι ο προπονητής 5 σερί πρωταθλημάτων και του αξίζει να φύγει με χειροκρότημα και τιμές για όσα πρόσφερε στο σύλλογο.

Από την άλλη, θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο Μαξ θα φύγει το καλοκαίρι ό,τι κι αν γίνει. Ακόμη κι αν η Γιούβε κατακτήσει το Champions League, θα παίξει με άλλο προπονητή στον πάγκο της το Σούπερ Καπ Ευρώπης. 


6 σχόλια:

  1. Κανεις δεν ειναι αγνωμων..αλλα ο τυπος εδω κ 1,5 χρονο εχει χασει τη μπαλα..δεν γινεται να εχεις τετοιο ροστερ κ να παρουσιαζεις τετοιο θεαμα(δεν μιλαω μονο για Ατλετικο)
    δεν γινεται να σου φερνει η διοικηση μια μηχανη των γκολ κ να μην εχεις ενα πλανο να τον βρισκεις(η Ρεαλ 4 τσουλου το μονο που εκανε ηταν να στησει μια ομαδα να βρισκει στη περιοχη το Κριστιανο κ αυτος απλα εκανε αυτο που ξερει να κανει καλυτερα απο ολους)
    Δεν γινεται να παιζεις σε ολα τα ματς-ανεξαρτητου αντιπαλου κ δυναμικης- με 3 κοφτες..καποιος πρεπει να κουβαλησει κ μπαλα,να βγαλει καθετη,να βρει τους πλαγιους,ειδικα φετος ουτε καν φαουλ εξω απο τη περιοχη κερδιζουμε ,αποδειξη οτι δεν πλησιαζουμε καν σε αυτη..
    καποτε [πρεπει να ξεκολλησει με το τριο(Πιανιτς,Κεντιρα,Ματουιντι) κ τον Μαριο σαν εξτρεμ(καλος,χρυσος,μαχητης αλλα οχι για winger..υπερβολικα αργος,βαρυ κορμι,καθολου ταχυτητα...ειδικα οταν εχεις στην ομαδα παιχτς τυπου Κουαδραδο,Νταγκλας,Μπερνα...
    Ανικανοτητα να βρει θεση στο Ντυμπαλα(περαν κ της ανικανοτητας του ιδιου του παιχτη να ωριμασει κ να γινει παιχτης..ακομα γλοστραει..ακομα δεν εχει μαθει να κοντρολαρει μπαλα,κακιστο first touch)
    Δεν γινεται να παιζεις το ματς της χρονιας κ να επιλεγεις Ντε σιλιο αντι Κανσελο οταν η διαφορα στη ποιοτητα των 2 ειναι οσο η αποσταση Γης κ φεγγαριου
    Ματουιντι καποτε πρεπει να μαθει οτι περα απο τα χλμ καθηκον του ειναι να βρει κ καποιον μπροστα του....
    ολα αυτα κ πολλα αλλα κανουνμια ομαδα με φανταστικο ροστερ λογω τακτικης κ κολληματων του προπονητη της να τρωει 2 στη Μαδριτη κ λιγα ητανε...
    για μενα ο κυκλος του εκλεισε..
    κανει κακο πλεον στην ομαδα,ευνουχιζει παιχτες(Μπερνα ,Εμρε,Σπινατσολα) κ το κυριοτερο βγαζει φοβο στη προσεγγιση των παιχνιδιων αντι να μπαινει με νοοτροπια θα σας ριξω ολους 3-4 τεμαχια.ασχετως αν το καταφερνει η οχι.Αυτο αλλωστε κανερι η Μπαρτσα η Ρεαλ,η Μπαγερν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει κάνει τον κύκλο του ο αλεγκρι. Νομίζω πως δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο. Τον θεωρώ πολύ έξυπνο άνθρωπο αλλά χρειάζεται και τόλμη μαζί με θάρρος σε αυτό το επίπεδο και η Γιουβέντους έχει ανέβει επίπεδο από όταν ανέλαβε ο Μαξ την ομάδα. Εκ του ασφαλούς δεν γίνεται κάτι δεν υπάρχει εξέλιξη, μόνο στασιμότητα και αυτό βλέπουμε όλοι στο πρωτάθλημα (πέρα από τα αποτελέσματα).Εάν αποκλειστεί από την Ατλέτικο είναι άξιος της μοίρας του, γιατί αυτό που είδαμε προχτές είναι καθαρά αποτελέσματα του προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλ το θεμα ειναι αν αποκλεστεί ή οχι;;; Δηλ κι αν περασει.. πιστευει κανες οπαδος οτι με τον Αλεγκρι προπονητη...γινεται η ομαδα να παρει το Τσαμπιονς.παρα μονο με πολυ κολοφαρδια..σε περιπτωση πεναλτυ και μονο;;; Να θυμιζουμε τα ιδια εγκληματα δεν εχει νοημα. Απλα να παψει το δουλεμα.. οτι πηραμε το μαθημα..που δεν εγινε ποτε.. Απα ειναι κριμανα ξεφτυλιζεται οή η ομαδα ετσι παγκοσμιως... γιατι αυτους τους αγωνες βλεπει ο ουδετερος φιλαθλος παγκοσμιως... Φυασαμε σημειο.να πρσπαθει να ξεφτυλιαει κ τον καλυτερο ποδοσφαιριστη του κοστο σμου..αφου γυρναει μονος να παρει πασα απο το κεντρο.και να γραφουν ..οτι μετανοιωσε που ηρθε κ θελει να ξαναπαει στη Γιουναιτεντ.. Να μα την Παναγια ντρεπμαι παρα πoλυ...Chris i Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ένα πραγμα θα πω και δεν με νοιάζει τπτ άλλο αυτή την ωρα. Δεν ξέρω πως, δεν με νοιάζει πως, δεν θα πω πως, δεν με ενδιαφερει και αν το πάρουμε φετος ή όχι. Δεν με νοιάζει ποιος και αν θα είναι ο Αλεγκρι και του χρονου. Ένα πραγμα θέλω. Ξευτιλιστε την ατλετικο για αυτή τη κλαψα τους και τα δολοφονικά μαρκαρίσματά τους και για αυτόν τον γελοιο τύπο στον πάγκο. Δεν με νοιαζει αν μπορούμε ή όχι. Δεν με νοιάζει αν τιμωρηθεί και όλη η ομάδα για την επόμενη φάση. Δεν ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΠΛΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ( χειρότερος και από τον απερίγραπτο ιντεριστα Πορτογάλο) του κόσμου. Βρες τον τρόπο Αλεγκρι δεν μου καίγεται καρφί.

    ΥΓ. Για μένα έχεις έτσι κι αλλιως φυγει. Ελπίζω να γινει το μπαμ με αυτόν που έχω αναφέρει σε άλλα ποστ και όχι τον Ζιντάν. Τα ίδια θα εχουμε.

    ΥΓ. Τον Κόστα τον ξέρουμε....βλακας και κομπλεξικος, εσύ ρε μορατα δεν ντρέπεσαι; Λίγο τσίπα ρε αμπαλο λίγο τσίπα παλιό ξευτιλα ανδρείκελο να χέσω τα παντελόνια που φοράς και το και καλά Γιουβεντινικο αίσθημά σου ξευτιλα τυπε.

    FORZA JUVENTUS!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Γιουβέντους, 120 χρόνια ιστορίας, δεν τα έχει παρατήσει ποτέ κ αυτός είναι ένας λόγος που πιστεύω κάποιοι από εμάς την ακολουθούμε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα στη ρεβάνς.
    Συμφωνώ με τον Άλεξ για σιμεονε, κόστα μορατα κ μαρκαρισματα.

    Ίσως είναι καλύτερα έτσι τα πράγματα γιατί πλέον ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κανουμε. Είναι όπως πέρσυ με την Ρεάλ κατεβαινεις στον αγώνα, έχεις ένα πλάνο καλό ή κακό κ χάνεις 0-3. Στη ρεβάνς όμως ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις, να βάλεις 3 γκολ κ να μην φας κανένα, κ το κάνεις. (Όλιβερ δεν σε έχω συγχωρήσει ακόμα χαχα)

    Οπότε έχουμε 3 βδομάδες μπροστά, Ιταλοί είναι κάτι θα σκεφτούν σαν πλάνο κ έχουν το υλικό να κάνουν το πλάνο πραγματικότητα.

    Κάνοντας κ εγώ τον προπονητή, με προβληματίζει το ότι ο Ρονάλντο δεν παίζει κορυφή ενώ εξαρχής είχε έρθει ως αναβάθμιση του ιγκουαιν. Αριστερά τον βολεύει καλύτερα κ πάει ο μαντζουκιτς κορυφή η ο ντιμπαλα η δεν με νοιάζει ποιος. Για μένα ο μαντζουκιτς μόνο αριστερά πρέπει να παίζει , εδώ διαφωνώ με όλους, δεν πουλάει πότε την μπάλα είναι ψύχραιμος κ όταν πρέπει θα σκοράρει όπως στην Μαδρίτη. Κ άσε που είσαι καλυμμένος από την πλευρά αμυντικά. Ροναλντο κορυφή ας βρει τρόπο να παίξει, είναι ο καλύτερος έτσι κ αλλιώς. Ντιμπάλα από πίσω του μόνο στο άξονα όπως τον βολεύει κ αυτόν. Κ δεξιά Ντάγκλας Κόστα η Φέντε. Θα θυσίαζα ένα χαφ. Κ κανσελο από δεξιά επισης. Δεν έχουν winger να φοβόμαστε κ να βάζουμε ντε σίλιο για την άμυνα.

    Η ουσία είναι ότι για να βολευτει ο Ρονάλντο έχουν ξεβολευτει όλοι οι άλλοι. Μια απλή παρατήρηση.

    Fino alla fine
    Χρήστος



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος έφερε πίσω το Μπονούτσι Ποιος άφησε το κέντρο με παικτες τύπου Μπεντακουρ και έφεραν Τσαν; Έκτος από Αλέγκρι φταίνε και οι διοικητικοί παράγοντες. Εγώ πιστεύω αυτοί περισσότερο φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή