1 Αυγ 2019

Ετσι προσπαθεί να χαλάσει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ ο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα κάνει ό,τι μπορεί για να μην πάει στο Μάντσεστερ.

Τη στιγμή που οι δύο ομάδες τα έχουν βρε σε όλα για την ανταλλαγή με τον Λουκάκου, ο Αργεντίνος επιχειρεί να πυρπολήσει τις δύο μεταγραφές.

Ο μάνατζέρ του είναι από το απόγευμα της Τρίτης στο Μάντσεστερ για να διαπραγματευθεί το ετήσιο συμβόλαιο του 26χρονου. Και ο Ντιμπάλα χρησιμοποιεί αυτό το μέσο για να χαλάσει τη μετακίνηση.


Ζητά, μαζί με τα μπόνους, τα διπλάσια απ’ όσα έπαιρνε στη Γιουβέντους. Ο τρέχον μισθός στο Τορίνο είναι 7,5 εκατ. ευρώ, 14 ζητά από τη Γιουνάιτεντ. Ενα νούμερο που κρίνεται σχεδόν απαγορευτικό από την ομάδα του Μάντσεστερ καθώς η μη συμμετοχή τους στο Champions League έχει φέρει περικοπές στο μπάτζετ.


2 σχόλια:

  1. Μα είμαστε σοβαροί;;; Θα μας κάνει Νάπολι ο άλλος. Ξυπνάτε στη διοίκηση αν είναι δυνατόν; Που είναι οι οργανωμένοι να πάνε απ' έξω και δώσουν το παρόν; Δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένοι εκεί και όχι εμείς εδώ. Θα δώσουμε έναν παιχταρα και που γουστάρει να παίζει για την ασπρόμαυρη και θα πάρουμε τον μπράβο του Κιάμου;; Πάμε καλα ρε; Θα μας κάνουν να μην ασχολούμαστε τί ώρα παίζουμε όχι να βλέπουμε τα ματς. Απλά ξενερα από εκεί που ακούγονταν Ικαρντι και Πογκμπα να φέρουν με ανταλλαγή τον αμπαλο. Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνει. Εκτός ότι δεν θέλει να φύγει αν δείτε τα συμβόλαια της Γιουνάιτεντ που ο κάθε τυχαίος παίρνει μια δεκάρα, τότε μια χαρά είναι αυτά που ζητάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή