1 Σεπ 2019

Ποιον παίκτη συνδέουν με τη Γιούβε μετά τον τραυματισμό του Κιελίνι

Θα πάρει παίκτη η Γιούβε στη θέση του Κιελίνι; Ο αρχηγός τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Η μία άποψη λέει πως οι πρωταθλητές Ιταλίας θα μείνουν ως έχουν, χωρίς να πουλήσουν τον Ντανιέλε Ρουγκάνι (ο Ιταλός αμυντικός είναι υπό παραχώρηση όλο το καλοκαίρι). Ετσι, η παραμονή του καλύπτει αριθμητικά το κενό που δημιουργεί η απουσία του Κιελίνι, από τη στιγμή που Μπονούτσι και Ντε Λιχτ θα είναι το βασικό κεντρικό δίδυμο και Ντεμιράλ-Ρουγκάνι οι αντικαταστάτες τους.


Η άλλη άποψη λέει πως κάτι μπορεί να παλέψει, έστω και την τελευταία στιγμή. Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σε λίγες ώρες και ένα δημοσίευμα της Bild κάνει λόγο πως οι μπιανκονέρι παλεύουν να πάρουν τον Τζερόμ Μπόατενγκ.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής δεν εμφανίστηκε στην ομαδική φωτογράφιση της Μπάγερν Μονάχου ενώ δε συμμετείχε και στην προπόνηση της Κυριακής. Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε αν ο 30χρονος σχετίζεται με τη Γιουβέντους…


1 σχόλιο:

  1. Παρατιτσι δεν κανεις ούτε για οικογενειακούς διπλό. Μια μεταγραφή σωστή ακόμα δεν έκανες. Έλεος. Διώξτε τον πριν να είναι αργά. Έχασες κατακρατος Ικαρντι ένα παρακαλούσε. Χαφ ολκής δεν έφερες. Απέτυχε παταγωδώς να διώξεις αχρειστους και τελειωμένος παίχτες. Αν είναι δυνατόν ο Ανιλει να εμπιστευτεί αυτόν τον άνθρωπο ξανά. Αδιανόητο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή