27 Δεκ 2019

Να γιατί απομονώθηκε ο Μάντζουκιτς: τα παράπονα της Γιούβε για τη συμπεριφορά του Κροάτη

Ο Μάριο Μάντζουκιτς έχει παράπονα από τη Γιουβέντους για το τέλος της σχέσης τους, αλλά και η Γιουβέντους έχει παράπονα από τον Μάριο Μάντζουκιτς.

Το τέλος του Κροάτη φορ από τους μπιανκονέρι δεν ήταν καλό, δεν ήταν όπως θα έπρεπε με βάση το πώς αγαπήθηκε και πώς αγάπησε η μία πλευρά την άλλη. Κι αν τα παράπονα του Μάντζουκιτς για τη συμπεριφορά της Γιούβε είναι γνωστά, η Tuttosport αναφέρεται σήμερα στα παράπονα των μπιανκονέρι από αυτόν. Παράπονα που έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά του από το καλοκαίρι κι έπειτα.

Οπως γράφει η εφημερίδα, για παράδειγμα, οι άνθρωποι της Γιούβε άρχισαν να εκνευρίζονται όταν διαπίστωσαν ότι ο Κροάτης έκανε πως δεν καταλάβαινε ότι δεν υπολογιζόταν πλέον και ακύρωνε κατευθείαν οποιαδήποτε συζήτηση πήγαινε να ανοίξει ανάμεσα στους μπιανκονέρι και ενδιαφερόμενες ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, γράφει η Tuttosport, όταν η Γιουβέντους συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ο Μάντζουκιτς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα των Γάλλων. Και εκεί έγινε το... απίθανο: Ο Λεονάρντο, τεχνικός διευθυντής της Παρί, ταξίδεψε στο Τορίνο, πήγε στο σπίτι του Κροάτη και αυτός δεν του άνοιξε ποτέ την πόρτα, αφήνοντας τον να χτυπάει το κουδούνι!


Ειδικά αυτό το σκηνικό, υποστηρίζει το σχετικό ρεπορτάζ, έκανε έξαλλο τον Φάμπιο Παράτιτσι και μετά τα πράγματα επιδεινωθήκαν κι άλλο, αφού η γκρίνια και η αδιαφορία του Μάντζουκιτς φέρεται να προκάλεσε βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια.

Ηταν η στιγμή, γράφει η Tuttosport, που επενέβη ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι, με τη Γιουβέντους να αποφασίζει την απομόνωση του Μάριο, ο οποίος κάπου εκεί άρχισε να προπονείται μόνος του.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος της σχέσης ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τη Γιουβέντους -και αυτό έχει μεγάλη σημασία- να μην αποχαιρετάει με κάποιο όμορφο μήνυμα στην ιστοσελίδα της, όπως έχει κάνει με άλλους που πρόσφεραν και λιγότερα, τον Μάντζουκιτς...

Με μια απορία να παραμένει όμως: Για ποιο λόγο έπρεπε να γίνει εκείνη η πλουσιοπάροχη ανανέωση του συμβολαίου του την περασμένη άνοιξη; Βέβαια, αυτή που την προχώρησαν δεν είναι στην ομάδα ώστε να απαντήσουν…


1 σχόλιο:

  1. καπως ετσι ειναι τα πραγματα συνοπαδοι για να μην διαβαζουμε σκορπια πως αδικηθηκε το καημενο το παιδι.Αν καθεσαι πανω στο συμβολαιο σου και αρνησε να αποδεκτεις πως δεν ανηκεις στον νεο σχεδιασμο αυτα παθαινεις.Δεν φταιει κανεις ομως παρα η γαγγραινα ο αλεκγρι που τον βαφτισε μεχρι και εξτρεμ προκειμενου να παιζει ο αραβωνιαστικος του.Στο καλο και στους δυο .......και να μας γραφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή