23 Φεβ 2020

Θα συμβεί κάτι ασυνήθιστο με πρωταγωνιστή τον Αντρέα Ανιέλι

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα συμβεί κάτι ασυνήθιστο: Θα μιλήσει σε ιταλική ραδιοφωνική εκπομπή ο Αντρέα Ανιέλι.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους σπάνια κάνει δηλώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το πολύ μία-δύο φορές και συνήθως στο τέλος της σεζόν για να κάνει τον απολογισμό. Τώρα,
Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι (15:00 ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας θα μιλήσει σε ραδιοφωνική εκπομπή και αυτοί που θα κάνουν τις ερωτήσεις δεν θα είναι μόνο οι δύο αθλητικοί δημοσιογράφοι που κάνουν την εκπομπή αλλά και ένας από τους καλύτερους στο οικονομικό ρεπορτάζ.


Αυτό σημαίνει ότι ο Ανιέλι δεν θα μιλήσει μόνο για αγωνιστικά θέματα, αλλά και για οικονομικά και το πλάνο που έχει η Γιουβέντους από εδώ και πέρα.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα ερωτηθεί ή αν θα πει κάτι και για το θέμα με τους οργανωμένους οπαδούς και την εντελώς παγωμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί φέτος στο Allianz Stadium.


1 σχόλιο:

  1. Για να μη γινω κουραστικος θα μιλησω λακωνικα στο θεμα φιλαθων. Κατ αρψη, το γηπεδο πρεπει να μεγαλωσει 2-3-4 χιλ που ειναι εφικτο.. Αν ο προεδρος που τον συμπαθω ιδιαιτερα, θε΄λει φιλαθλους να φωναζουν, πρεπει να ξεφυγει απο τον ομαδα που εγινε εταιρεια πλεον και ν ακουει κ τον κοσμο. Αλλιως σαν ετατρια ψυχρη θα πρεπει να βρει κοσμο να τους πληρωνει για να φωναζουν, αφου τωρα ουτε ακουει τη γνωμη τους.. και πληρωνουν ακριβο-κυριλε εισητηριο που δεν αναγραφει στους ορους οτι υποχρεουνται και να φωναζουν κια;... FORZA JUVE.. Chris il Cap

    ΑπάντησηΔιαγραφή