10 Φεβ 2022

Τα 3+1 ανοιχτά μέτωπα της Γιουβέντους για ανανεώσεις - Το ένα είναι έκπληξη


Η επόμενη εβδομάδα είναι η εβδομάδα των ανανεώσεων, γράφουν οι Ιταλοί για τη Γιουβέντους και η μία από τις περιπτώσεις είναι έκπληξη.

Οπως ξέρουμε πολύ καλά εδώ και... παραπάνω από ένα χρόνο, υπάρχει το θέμα του Πάουλο Ντιμπάλα και του συμβολαίου του που λήγει σε λίγους μήνες. Αρα θα πρέπει να ανανεωθεί για να μη χαθεί ως ελεύθερος, αν η διοίκηση σκοπεύει να τον πουλήσει μετά, ή για να παραμείνει στην ομάδα, αν αυτή είναι η επιθυμία διοίκησης και προπονητή.

Αφήνοντας στην άκρη τον Αργεντίνο όμως, ο μάνατζερ του οποίου εντός του μήνα θα ειναι στο Τορίνο, έχουμε άλλες τρεις περιπτώσεις. Αλλους τρεις ποδοσφαιριστές που σε λίγους μήνες μένουν ελεύθεροι. Πρόκειται για τους Χουάν Κουαδράδο, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και Ματία Ντε Σίλιο. Με αυτούς, λοιπόν, θα γίνουν συζητήσεις την επόμενη εβδομάδα και αυτός στον οποίο θέλουμε να σταθούμε είναι ο Ιταλός πλάγιος μπακ.

Ο Ντε Σίλιο ανήκει στη Γιούβε από το καλοκαίρι του 2017 και από την πρώτη στιγμή... κανείς δεν τον ήθελε. Κανείς πλην του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος τον είχε αναδείξει στη Μίλαν. Ο Ματία τελικά ντύθηκε Μπιανκονέρο, πήρε τα πρωταθλήματά του, τέθηκε εντελώς στο περιθώριο όταν έφυγε ο Αλέγκρι το 2019, πήγε δανεικός στη Γαλλία και φέτος, μαζί με τον Μαξ, επέστρεψε.

Η έκπληξη στην οποία προαναφερθήκαμε, όμως, δεν είναι αυτή. Η έκπληξη είναι ότι ο κόσμος δεν θέλει να φύγει πλέον. Στη φετινή σεζόν που είχε, τουλάχιστον ως τώρα, περισσότερα αρνητικά και λιγότερα θετικά μαντάτα, ο Ντε Σίλιο ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Εφτιαξε γκολ, έβαλε γκολ νίκης επί της Ρόμα, είναι καλός αμυντικά, γενικά το παλεύει περισσότερο από ποτέ.

Αποτέλεσμα αυτού, είναι να υπάρχουν πολλά θετικά σχόλια πλέον για τον ίδιο στις τάξεις του κόσμου. Ο Ιταλός πλάγιος μπακ κατάφερε, με λίγα λόγια, να αλλάξει το κλίμα. Να το κάνει υπέρ του. Και γι' αυτό πλέον θα είναι έκπληξη αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του και όχι αν υπογράψει νέο.

Διαβάστε ακόμη

Σύνδεσμοι «μικρών» ιταλικών ομάδων που μετράνε περισσότερο και από κάποιους «μεγάλους»

Αντρέας Μπρέμε: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής που αναγκάστηκε να καθαρίζει τουαλέτες

Το πιο διάσημο ψαλίδι του ιταλικού ποδοσφαίρου: Αυτή είναι η ιστορία του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου