8 Φεβ 2022

Σενάριο για μεταγραφή Ρομανιόλι στη Γιούβε


Φήμες που κυκλοφορούν στο Μιλάνο υποστηρίζουν ότι η Μίλαν έχει παραιτηθεί από την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου ενός παίκτη της, λόγω της Γιουβέντους.

Στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, αυτή του Ιανουαρίου, αποδείχθηκε ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Περίμενε κανείς, ενώ είχαμε μπει στην τελευταία εβδομάδα, ότι η Γιούβε θα έπαιρνε Βλάχοβιτς - Ζακάρια και θα έδινε Μπεντανκούρ - Κουλουσέφσκι - Ράμσεϊ μέσα σε λίγα 24ωρα; Εγιναν όλα αυτά όμως και έφτιαξαν τόσο τη διάθεση του κόσμου ώστε να υπάρχει ανυπομονησία για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Μια μεταγραφική περίοδο για την οποία η Γιουβέντους ενδέχεται να έχει ήδη κάνει την πρώτη κίνηση της.

Συγκεκριμένα, εντός της Τρίτης (8/2) κυκλοφόρησαν στο Μιλάνο έντονες φήμες ότι παίκτης της Μίλαν φεύγει ως ελεύθερος για να ντυθεί μπιανκονέρο. Πρόκειται για τον Αλέσιο Ρομανιόλι, τον Ιταλό αμυντικό που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, τις οποίες διαρρέουν άνθρωποι των ροσονέρι, η προσπάθεια για ανανέωση του συμβολαίου του 27χρονου στόπερ έχει σταματήσει επειδή αυτός και ο μάνατζερ του, ο Μίνο Ραϊόλα, έχουν συμφωνήσει με τη Γιούβε.

Το αν ισχύει ή όχι θα φανεί όταν έρθει το καλοκαίρι ή έστω όταν πλησιάζουμε σε αυτό. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα, αφού τα χρόνια έχουν περάσει για Κιελίνι και περνάνε και για Μπονούτσι. Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο, ο Ρουγκάνι δεν έχει κανένα λόγο να ζητήσει να φύγει από τη Γιουβέντους. Ισα-ίσα που μέσα στον Ιανουάριο έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, δείχνοντας στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ότι μπορεί να τον εμπιστεύεται.

Οσο για τον Ντε Λιχτ, δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει. Κάποιοι λένε ότι θα βγει προς πώληση, κάποιοι άλλοι όμως υποστηρίζουν ότι περνάει μια χαρά και σκέφτεται ακόμη και την ανανέωση του συμβολαίου του. Ιδωμεν...

Διαβάστε ακόμη

Η τραγική ιστορία του Μαουρίτσιο Σκιλάτσι που κατέληξε να κοιμάται σε ένα Fiat Panda

Τα 8 ονόματα που ακούγονται για τη Γιούβε 

Νίκος Αναστόπουλος: Η μεταγραφή στην Αβελίνο και τα απίθανα σκηνικά που έζησε με τη μαφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου