7 Φεβ 2022

Πώς νιώθει ο βασικός φορ της Γιούβε, όταν αποκτάται άλλος φορ για βασικός; Η απάντηση του Μοράτα


Ολοι τρελάθηκαν με τους δύο νέους που σκόραραν, αλλά ένας παλιός αποθεώθηκε στο γήπεδο αλλά και μετά για όσα είπε.

Από τη στιγμή που ήταν το ντεμπούτο του Βλάχοβιτς, όλοι ήθελαν γκολ. Το έβαλε. Ηθελαν και μια καλή εμφάνιση από τον Ζακάρια. Την έκανε κι αυτός και έβαλε και γκολ, για να το κάνει ακόμη καλύτερο το σκηνικό. Στη νίκη της Γιουβέντους επί της Βερόνα, όμως, αποθεώθηκε από τους οπαδούς ένας επιθετικός που υπήρχε ήδη στην ομάδα και ήταν έτοιμος να φύγει τον Ιανουάριο. Ο Μοράτα, για τον οποίο ο λόγος, ήταν τέλειος. Μόνο γκολ δεν έβαλε, αλλά δεν το έψαξε κιόλας. Εδωσε ένα και έπαιξε για την ομάδα 100%.

Ο Ισπανός είναι περίεργη περίπτωση, γιατί προκαλεί και συμπάθεια και νεύρα. Περίεργο αλλά λογικό ως ένα σημείο, αφού μπορεί να βάλει γκολ στο μεγάλο ματς, μπορεί να χάσει το άχαστο σε καμιά 10αριά σερί όμως. Σίγουρα, όμως, με τη Γιουβέντους έχει δεθεί. Και αν οι υπόλοιποι μήνες ως το τέλος της σεζόν είναι οι τελευταίοι του στο Τορίνο, του αξίζει να κλείσει καλά. Ο ίδιος πάντως δείχνει ίσως για πρώτη φορά να σκέφτεται ώριμα και να το βλέπει σωστά το θέμα. Συμπέρασμα που προκύπτει και από την απάντησή του στην ερώτηση για το πώς νιώθει ο βασικός φορ της Γιούβε, όταν αποκτάται άλλος φορ για βασικός.

«Ετσι είναι η ζωή, είμαι σχεδόν 30 ετών, αποκτήσαμε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου που έχει μπροστά του όλη του την καριέρα. Μια καριέρα που μπορεί να είναι εκπληκτική. Εχει μεγάλη όρεξη για δουλειά, για να μάθει και να τα βρει μαζί μας στο γήπεδο, έξω από το γήπεδο. Είναι σημαντικό αυτό. Εγώ είμαι χαρούμενος γιατί καθαρίζει πολλές μπάλες, ξέρει να συνεργάζεται, ξέρει να κάνει τα πάντα. Και με τον Πάουλο έχει καλή επαφή. Τώρα πρέπει απλά να δουλέψουμε περισσότερο για να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα».

Διαβάστε ακόμη

Μόνικα Μπελούτσι: 8 ατάκες της για τους άντρες και την ομορφιά

Οι 2+1 παίκτες της Γιούβε που είναι στη λίστα προς αποχώρηση

Οι περιοχές της Ιταλίας στις οποίες μιλάνε ελληνικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου