7 Φεβ 2022

Ζημιά για Κιελίνι - Ίσως χάσει και το ματς του Champions League


Και πάνω που επέστρεψαν τα χαμόγελα και όλα έδειχναν ευχάριστα στη Γιουβέντους, ήρθαν τα νέα για τον Τζόρτζιο Κιελίνι.

Η νίκη επί της Βερόνα πανηγυρίστηκε πιο έντονα από ό,τι θα περίμενε κανείς και υπήρχαν λόγοι για να γίνει αυτό. Το γκολ του Βλάχοβιτς στο ντεμπούτο του, το γκολ του Ζακάρια στο ντεμπούτο του, η 4η θέση στη βαθμολογία. Λογικό ήταν να χαρούν όλοι για όλα αυτά, ειδικά σε μια σεζόν στην οποία δεν έχουν πάει καλά τα πράγματα, αν και τώρα δείχνουν να στρώνουν. Για ακόμη μία φορά όμως υπάρχει το γεγονός που δεν επιτρέπει σε όλους χαρούν όσο θέλουν.

Η αναφορά γίνεται για τον Κιελίνι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο αρχηγός θα υποβληθεί την Τρίτη σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι καλές. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα, ο Τζόρτζιο θα μείνει εκτός τόσο για τον αγώνα κυπέλλου με τη Σασουόλο, όσο και από το παιχνίδι με την Αταλάντα εκτός έδρας την Κυριακή.

Τα πράγματα μπορεί να είναι και χειρότερα όμως, αφού υπάρχουν φόβοι ότι δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για το πρώτο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ στο Champions League. Αυτό θα κριθεί οριστικά από τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Και κάπως έτσι, επιστρέφουμε σε αυτό που ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό: Θα πρέπει η διοίκηση να αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη μέρα σε ό,τι αφορά την άμυνα. Ο Κιελίνι είναι και πάντα θα είναι τέλειος όταν βρίσκεται στο 100%, αλλά όλο και πιο συχνά πλέον έχει μυικά προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη

Ιταλικό ποδόσφαιρο: 5 μεταγραφές ελληνικών ομάδων από την Ιταλία που συζητήθηκαν

Οταν ο Ντελ Πιέρο τελείωσε τον Ιντσάγκι από τη Γιουβέντους για μία πάσα

Τα 8 ονόματα που ακούγονται για τη Γιούβε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου