8 Φεβ 2022

Θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν παρέμενε στη Γιούβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο;


Μέχρι το τέλος της σεζόν υπάρχει πολύς δρόμος και κανείς δεν ξέρει πώς θα ολοκληρωθεί, αλλά τι κατάλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έφυγε από τη Γιουβέντους;

Ο Πορτογάλος έκανε άνω-κάτω την ομάδα τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, όταν αποφάσισε ότι ήθελε να αποχωρήσει. Λίγες μέρες πριν εν τω μεταξύ είχε πει στον Αλέγκρι, όπως έχει τονίσει δημοσίως ο προπονητής, ότι είχε αποφασίσει να μείνει... Τελικά άλλαξε γνώμη, πίεσε για να φύγει και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, αφήνοντας ξεκρέμαστη επιθετικά τη Γιούβε.

Από τότε έχουν περάσει πέντε μήνες και κάτι μέρες και τα πράγματα έχουν ως εξής για τον Ρονάλντο: Εχει τον χαμηλότερο μέσο όρο γκολ την τελευταία 10ετία, πρωταγωνιστεί σε μεταγραφικά σενάρια αφού φέρεται να έχει αποφασίσει ότι θα φύγει κι από εκεί αν δεν βγουν στο Champions League και οι πιθανότητες να πανηγυρίσει κάποια κούπα φέτος είναι ελάχιστες.

Θα ήταν καλύτερα τα πράγματα γι' αυτόν αν παρέμενε στη Γιουβέντους; Πιθανότατα ναι, αλλά σιγουριά δεν μπορεί να υπάρχει. Αυτό που είναι σίγουρο, πάντως, ότι ο ισολογισμός της Γιούβε ανάσανε μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο. Και αν πάνε όλα καλά με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, η ομάδα θα βγει κερδισμένη από την αποχώρηση του Ρονάλντο.

Η σύντροφος του οποίου, παρεμπιπτόντως, δήλωσε στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της ότι λάτρευε το να ζει στο Τορίνο...

Διαβάστε ακόμη

Ιταλικό ποδόσφαιρο: 11 παίκτες που έμειναν πιστοί και κέρδισαν τον σεβασμό όλων

Οι 2+1 παίκτες της Γιούβε που είναι στη λίστα προς αποχώρηση 

Δημήτρης Σαραβάκος: Γιατί δεν έγινε ποτέ η μεταγραφή στη Γιουβέντους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου