5 Μαρ 2016

Ο «Οίκος Τυφλών» πήρε θέση στην κόντρα Μαρκίσιο-Rai Sport

Ο «Οίκος Τυφλών» πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε με τον Κλαούντιο Μαρκίσιο και την Rai Sport, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος του μπιανκονέρο.

Το θέμα προκάλεσε διάφορες συζητήσεις στην Ιταλία, με την Rai Sport να φτάνει στο σημείο να ζητήσει από την Γιούβε να τιμωρήσει τον Κλαούντιο. Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν προβλέπεται να γίνει και τώρα πήραν θέμα και οι άμεσα θιγόμενοι από όλο αυτό.

Ο «Οίκος Τυφλών» μέσω του προέδρου του, Μάρκο Λίζι, τοποθετήθηκε και προσκάλεσε τον Μαρκίζιο και συνολικά την ομάδα της Γιουβέντους να επισκεφθούν την έκθεση «Διάλογοι στο σκοτάδι» που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο.

«Αν και οπαδός της Γιουβέντους, δεν ακολουθώ τον Μαρκίσιο στο Twitter, το παραδέχομαι. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν τον... μαλώνω για το tweet που έκανε κατά τη διάρκεια του Ιντερ-Γιούβε. Οι λέξεις μπορούν να... σκοτώσουν μερικές φορές αλλά πιστεύω ότι ο Κλαούντιο είχε ως στόχο βασικά τον διαιτητή για την απόφαση του και όχι αυτόν που περιέγραφε. Οπως και να έχει, εμείς προσκαλούμε επισήμως τον Κλαούντιο και όλη την Γιουβέντους να έρθουν μια μέρα στην έκθεση που γίνεται στο Μιλάνο. Εχουμε μεταξύ μας, άλλωστε, τυφλούς που είναι οπαδοί και παρακολουθούν τους αγώνες είτε από το ραδιόφωνο είτε και από το γήπεδο, νιώθουν την ατμόσφαιρα, το ζουν».




Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventus_34.html
Κόντρα Μαρκίσιο με την Rai και επιθετική «επέμβαση» του διευθυντή του καναλιού. Ενα σχόλιο του Κλαούντιο Μαρκίσιο στο twitter προκάλεσε την αντίδραση της Rai, η οποία ζήτησε και σεβασμό. [Ολόκληρο το θέμα]

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventus_2.html
Η προσεγμένη «συγγνώμη» του Μαρκίσιο. Ο Κλαούντιο Μαρκίσιο απάντησε όπως έπρεπε στον διευθυντή της Rai Sport, ο οποίος ήθελε την απολογία του παίκτη της Γιουβέντους. [Ολόκληρο το θέμα +] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου