18 Απρ 2016

Από τον πρωθυπουργό της Ιταλίας μέχρι τη Μίλαν, όλη η χώρα αναφέρθηκε στον Κλαούντιο

Από τον Τζανλουίτζι Μπουφόν ως τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και από τη Μίλαν ως τον πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, όλοι ευχήθηκαν στον Κλαούντιο Μαρκίσιο να επιστρέψει γρήγορα και πιο δυνατός.

Ο σοβαρός τραυματισμός του «Principino» δεν είναι πρόβλημα μόνο για την Γιουβέντους αλλά και για την εθνική ομάδα ενόψει Euro αφού είναι ο χαφ που δίνει ισορροπία στο παιχνίδι της ομάδας.

Λογικό, επομένως, να ασχοληθεί... όλη η Ιταλία με τον τραυματισμό του, πέρα από το γεγονός ότι ως χαρακτήρας δεν έχει προκαλέσει ποτέ σοβαρό πρόβλημα σε κανέναν. Ας δούμε, επομένως, τα σημαντικότερa μηνύματα συμπαράστασης που δέχθηκε ο Μαρκίσιο από το απόγευμα της Κυριακής κι έπειτα.

Τζανλουίτζι Μπουφόν: «Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις τα λόγια δεν έχουν νόημα, θέλω να σου πω ότι η δική σου Γιούβε, οι συμπαίκτες σου, οι οπαδοί σου και η εθνική ομάδα σε περιμένουν. Πάντα πιο δυνατός. Fino alla fine».

Αντρέα Πίρλο: «Γύρνα σύντομα!!».

Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο: «Πολλοί θα σου πουν: Θα γυρίσεις πιο δυνατός από πριν. Ξέρω ότι έτσι θα γίνει....».

Μάρτιν Κάσερες: «Forza αδερφέ. Fino alla fine. Είμαι μαζί σου».

Πολ Πογκμπά: «Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να νικήσει και λυπημένος για τον Κλαούντιο. Είμαστε μαζί σου φίλε, γίνε καλά σύντομα».

Λορέντσο Ντε Σιλβέστρι (Σαμπντόρια): «Ησουν ένας από τους πρώτους που στάθηκε δίπλα μου όταν συνέβη σε μένα. Θα το ξεπεράσεις όπως πρέπει, είμαι σίγουρος! Καλή τύχη σούπερ Κλαούντιο Μαρκίζιο».

Τζουζέπε Ρόσι (Λεβάντε): «Σου στέλνω πολύ, πολύ δύναμη Κλαούντιο, θα επιστρέψεις δυνατός. Δεν έχω αμφιβολία! Μια δυνατή αγκαλιά».

Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε (Γουότφορντ): «Καλή τύχη Κλαούντιο».

Ματέο Ρέντσι (πρωθυπουργός): «Μια δυνατή αγκαλιά για τον Κλαούντιο Μαρκίσιο».

Λεονάρντο Μπονούτσι: «Σημαντική νίκη στον δρόμο προς την επίτευξη του στόχου μας αλλά σήμερα δεν είναι για να πανηγυρίζουμε γιατί χάσαμε για αρκετούς μήνες έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή για την Γιούβε και την εθνική ομάδα. Forza Κλαούντιο, θα νικήσουμε για σένα και σε περιμένουμε πιο δυνατό από πριν».

Μίλαν: «Τις καλύτερες ευχές στον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους και της εθνικής ομάδας, Κλαούντιο Μαρκίσιο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ανθρωπος σοβαρός και σωστός, ποδοσφαιριστής πολύ καλός, πολλές ευχές για γρήγορη ανάρρωση Κλαούντιο».

Τζόρτζιο Κιελίνι: «Μια νίκη τόσο σημαντική όσο και θλιμμένη. Κλαούντιο ξέρω ότι δεν θα τα παρατήσεις και από αύριο κιόλας θα αρχίσεις να δουλεύεις για την επιστροφή σου. Forza».

Πάουλο Ντιμπάλα: «Φίλε μου, με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτόν τον πρώτο μου χρόνο στη Γιουβέντους. Σε θέλω σύντομα στο γήπεδο ξανά για να μου δείχνεις τον δρόμο».

Χουάν Κουαδράδο: «Forza πρωταθλητή, είμαστε όλοι μαζί σου».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_455.html
Ο Μαρκίσιο αλλάζει όλα τα δεδομένα στην υπόθεση Πογκμπά. Ο άσχημος τραυματισμός του Καούντιο Μαρκίσιο φέρνει τούμπα όλον τον προγραμματισμό της ομάδας. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_238.html
Η συγκινητική και πωρωτική ατάκα του Κλαούντιο Μαρκίσιο μετά τον τραυματισμό του. Ο Κλαούντιο Μαρκίσιο γνωρίζει πως αυτός ο τραυματισμός του μπορεί να του αλλάξει την καριέρα [Ολόκληρο το θέμα +]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου