22 Νοε 2017

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται με το σύστημα και την 11άδα της Γιουβέντους

Αλλαγές επί αλλαγών στο σύστημα και στην 11άδα της Γιουβέντους κόντρα στην Μπαρτσελόνα και αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο.

Ενώ από το πρωί τα ιταλικά ΜΜΕ έδιναν, στο σύνολο τους, το 4-3-2-1 ως το επικρατέστερο σύστημα για το ματς με την Μπαρτσελόνα, οι νεότερες πληροφορίες μετά είπαν διαφορετικά πράγματα.

Συγκεκριμένα, σε νέα ρεπορτάζ ο ιταλικός Τύπος, ο οποίος επικαλείται νεότερες πληροφορίες, υποστηρίζει ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δε θα αλλάξει σύστημα και θα πάει στο 4-2-3-1 και σήμερα, αλλάζοντας όμως πρόσωπα.

Η σημαντικότερη... είδηση της πιθανής 11άδας είναι ότι μένει εκτός ο Μάντζουκιτς, με τον Ντάγκλας Κόστα να παίρνει τη θέση του ως αριστερός εξτρέμ, με τους Ντιμπάλα, Κουαδράδο να είναι οι άλλοι δύο πίσω από τον Ιγκουαΐν. Από εκεί και πέρα, Μπουφόν στο τέρμα, Ντε Σίλιο-Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο ήταν η αμυντική τετράδα και Κεντίρα, Πιάνιτς το δίδυμο στα χαφ. Και εκεί ήρθε το ξαφνικό πρόβλημα με τον Κιελίνι. Οπότε άλλαξαν πάλι. Όχι όμως μόνο σε πρόσωπα αλλά και σε σύστημα! Ξανά…


Έτσι, για ακόμη μία φορά, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, άλλαξαν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά το πώς θα παραταχθούν οι μπιανκονέρι κόντρα στους μπλαουγκράνα. «Δεδομένα», υπό την έννοια πως οι δημοσιογράφοι από κάπου μαθαίνουν τις δοκιμές ή τις σκέψεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Και αυτό που έμαθαν τώρα είναι ότι πάμε για άλλο σύστημα και 11άδα.

Ούτε 4-2-3-1, ούτε 4-3-3, ούτε 4-3-2-1. Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Αλέγκρι επιλέγει το... 3-4-2-1, έχοντας στο τέρμα τον Μπουφόν, αμυντική τριάδα τους Ρουγκάνι, Μπαρτσάλι, Μπενάτια, τετράδα στο κέντρο τους Κουαδράδο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Αλεξ Σάντρο (Κολομβιανός και Βραζιλιάνος θα έχουν όλη την πλευρά) και τους Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα ελεύθερους πίσω από τον Ιγκουαΐν.

Να δούμε αν όντως θα παραταχθεί έτσι η Γιουβέντους ή ο Αλέγκρι θα εκθέσει εντελώς τους δημοσιογράφους.


3 σχόλια:

  1. Η Ουεφα δίνει το τελευταίο σύστημα που γράψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3-4-2-1 τελικά και ο θεός βοηθός. Ευτυχώς ο Ερνέστο αφήνει τον κοντό στον πάγκο..
    Μια ερώτηση, γιατί πήρε τόσο εξτρέμ αφού θα το γυρνάτε σε τριάδα άμυνας;;;; Καίγονται τόσοι παίχτες. Σάσα και πάλι αμυντικά χαφ Πιανιτς με Κεντιρα, δηλαδή ανύπαρκτοι αμυντικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλα ΝΤΡΟΠΗ. ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ολυμπιακό ΠΑΜΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΕΓΚΡΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή