29 Μαρ 2018

Ο Μπαρτσάλι μιλά για την επιστροφή του Μπονούτσι ως αντίπαλος

Οι παίκτες της Γιουβέντους θα χαιρετήσουν τον Λεονάρντο Μπονούτσι το Σάββατο και μετά θα είναι έτοιμοι για μάχη, είπε ο Αντρέα Μπαρτσάλι.

Συμπαίκτες για επτά χρόνια, οι δυό τους θα έρθουν για πρώτη φορά αντιμέτωποι το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο αρχηγός της Μίλαν θα επιστρέψει ως... αρχηγός της Μίλαν στο Τορίνο. Η επιστροφή του Μπονούτσι είναι θέμα συζήτησης τα τελευταία 24ωρα και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του Μπαρτσάλι στο Sky Italia, όπου ρωτήθηκε σχετικά.


«Για μένα και νομίζω και για τους συμπαίκτες μου, δεν αλλάζει κάτι. Νομίζω πως για τον Λεονάρντο θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί επιστρέφει στο Stadium και θα βρει πρώην συμπαίκτες και φίλους, αφού ζήσαμε μαζί πανέμορφα χρόνια. Νομίζω πως για αυτόν θα είναι έντονα τα συναισθήματα το Σάββατο. Εμάς, από την άλλη, θα μας κάνει σίγουρα εντύπωση να τον δούμε αρχικά στην άλλη ομάδα αλλά από την στιγμή που θα τον χαιρετήσουμε όλα αυτά τελειώνουν. Και θα είμαστε έτοιμοι για μάχη», ήταν τα λόγια του Μπαρτσάλι.


2 σχόλια:

  1. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τον Μπονουτσι. Καλά έκανε και πήγε αφού ήθελε να αλλάξει κάτι στη ζωή του. Ήθελε να είναι πρώτο βιολί και το κατάφερε. Αλλά το σημαντικό για εμένα είναι ότι η Γιούβε έδειξε αυτό που έπρεπε. Τον στήριξε όταν έπρεπε τον τιμώρησε όταν έπρεπε. Τον στήριξε ακόμη και όταν έφυγε. Αυτός φάνηκε λάθος και το κατάλαβε.
    Κάτι ακόμη .

    Θελω του χρόνου να πουλήσουμε ντυμπαλα και να πάρουμε τον Μαρσιαλ και κάποιος σαν τον Σαβιτς για το κέντρο και να παίξουμε 4 3 3 καθαρό. Πιστεύω ότι έχει δει ότι Μπερνα όταν έπρεπε στροφές μαζί με τον Κόστα μόνο από αποψης ταχύτητας η ομάδα πήγαινε πολύ καλύτερα. Και ένα δεξί Μπακ και είμαστε κομπλέ αφού γυρίσει και πιάτσα. Αν και κάτι μου λεει ότι τουχρονου ο Κολομβιανός θα γυρισει σε δεξί Μπακ.

    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός από το Καστελόριζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπονούτσι έλεγε πολλά, έκανε λίγα. Προσωπικά ούτε εμείς έχουμε πρόβλημα αλλά είναι ένας από τους λίγους παίκτες που είδαν ματς με τον κόσμο, στο πέταλο των οργανωμένων, δηλώνοντας πως είναι κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους. Τελικά, δεν...

      Αυτό που θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον με τον Μπονούτσι, είναι να μάθουμε γιατί έφυγε. Τον πραγματικό λόγο.

      Ο Ντιμπάλα είναι ένα χαρτί που μπορεί να βγει. Ακόμη δεν το έχει καταφέρει όπως θα ήθελε ο ίδιος, η ομάδα και όλοι εμείς. Θα θέλαμε να τον δούμε να μένει στη Γιούβε και να γίνεται ηγέτης της αλλά να γίνει. Οχι να τον περιμένουμε για χρόνια.

      Forza Juve!

      Διαγραφή