12 Μαρ 2018

Η Γιούβε δεν είναι φαβορί για τη μεγάλη κούπα αλλά δεν τρομάζει απέναντι σε κανέναν, γιατί δε τη θέλει κανένας!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρεται πολλές φορές στον Μάρτιο. Και όταν αυτός τελικά έρχεται, η σεζόν ομορφαίνει για τη Γιουβέντους.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Είναι μία από τις κλασικές απαντήσεις του Αλέγκρι. Τέσσερα χρόνια τώρα, από τον Αύγουστο μέχρι και τον Ιανουάριο ο Μαξ λέει δεκάδες φορές ότι ο στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι τον Μάρτιο για την τελική ευθεία της σεζόν. Τις προηγούμενες χρονιές η ομάδα ήταν. Φέτος δεν είμαστε σίγουροι αν πατάμε το ίδιο καλά, αλλά είναι ωραίο το πώς ομορφαίνει η σεζόν όταν έρχεται αυτός ο μήνας.

Ο Μάρτιος είναι αυτός στον οποίο παραδοσιακά κρίνεται η μάχη του τίτλου. Η ιστορία έχει δείξει ότι 9/10 φορές το scudetto καταλήγει στην ομάδα που είναι μπαίνει πρωτοπόρος στον Απρίλιο. Η Γιουβέντους στις πρώτες δύο αγωνιστικές του Μαρτίου κάλυψε 5 βαθμούς σε σχέση με τη Νάπολι και είναι στο +1 και με ματς λιγότερο. Παράλληλα, έχει εξασφαλιστεί από το τελευταίο ματς του Φεβρουαρίου η πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia και στο Champions League ήρθε η πρόκριση στους «8». Και ήρθε με ωραίο τρόπο.


Προσωπικά δεν βλέπω τη Γιουβέντους σαν φαβορί για την κούπα φέτος, αλλά δεν με τρομάζει η σκέψη οποιουδήποτε αντιπάλου. Σίγουρα όχι περισσότερο από όσο «ενόχλησε» τους πάντες το γεγονός ότι οι μπιανκονέρι παρέμειναν μέσα με τη νίκη στο Λονδίνο. Δεν τη θες τη Γιούβε σε δύο αγώνες, ακόμη κι αν είσαι το φαβορί κι εκείνη το αουτσάιντερ. Με λίγα λόγια, σε μια σεζόν που άρχισε με γκρίνια και συνεχίστηκε με διάφορα προβλήματα, οι μπιανκονέρι έφτασαν στον αγαπημένο μήνα του Αλέγκρι όπως έπρεπε. Μέσα σε όλα. Από εδώ και πέρα, θα πρέπει να αρχίσουν το σπριντ... 

2 σχόλια:

  1. Γεια Σας,

    Πρώτον: Γιατί δεν υπάρχει το όνομα του αρθρογράφου, το λέω επειδή θα ήθελα να ξέρω το μικρό του για αν απευθυνθώ σε αυτόν σαν να κάνουμε συζήτηση.

    Δεύτερον :
    Θα συμφωνήσω ότι δεν μας θέλει κανένας Γιατί ξέρουν ότι είμαστε σταθεροί στην απόδοση μας. Δηλαδή; θα πάρουμε αυτό που πρέπει κάθε φορά. Όπως και πέρσυ σε όλα τα ματς εκτός πέρα από την Μπάρτσα κερδίσαμε αν δεν κάνω λάθος η φέραμε Χ. Γνωρίζουν πλέον ότι η Γιουβε εκτός θα πάρει κάτι. Και εντός φυσικά είμαστε φωτιά άσχετος το Χ της Τοτεναμ. Ας γινόταν το 3 1...

    Τρίτον:
    Δυστυχώς μόνο αυτοί που θέλουν να δουν άλλο ποδόσφαιρο με αυτό που η ιστορία της γιουβε ξεκίνησαν με γκρίνια. Η γιουβε αλλά και εγω προσωπικά θέλω πρωτάθλημα. Θέλω με μισό μηδέν με ένα τέταρτο του μηδενός νίκη. Δεν έχω απαίτηση να παίξω όπως όπως η Μπάρτσα η Ρεάλ κτλ. Θέλω να έχω ταυτότητα ότι όταν παίζουν με την γιουβε παίζουν με στρατό. Πειθαρχία και σιγά σιγά να παίρνουμε μέτρα .

    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός από το Καστελόριζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Αρτέμη.

      Τα άρθρα τα υπογράφουμε με ψευδώνυμα. Ο αρθρογράφος είναι αυτός και εδώ είναι όλα τα θέματά του http://www.forzajuve.gr/search/label/Blogger%20Don%20Luciano ώστε να έχεις ολοκληρωμένο δείγμα γραφής.

      Στο 2ο συμφωνούμε, στο 3ο έχουμε να πούμε πως υπάρχουν στιγμές που ο κόσμος θέλει και θέαμα ή γκρινιάζει με κάποιες επιλογές προπονητή. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτό. Γι' αυτό η μπάλα είναι το πιο δημοφιλές άθλημα. Ολοι το βλέπουν, όλοι έχουν άποψη και κάνουν κουβέντα. Και έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Αρκεί να μη γκρινιάξουν για να γκρινιάξουν.

      Πειθαρχία (όπως λες), πάθος, πείνα για τίτλος και πίστη στην ομάδα.

      Forza Juve!

      Διαγραφή