7 Απρ 2018

Αλέγκρι: Το να πιστεύουμε ότι κάθε χρόνο θα πάμε στον τελικό είναι ουτοπία, δεν το κάνουν ούτε οι Ρεάλ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ρωτήθηκε αν οι ευρωπαϊκές προσδοκίες θα επηρεάσουν την απόφαση του για το μέλλον.

Η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Μπενεβέντο και ο προπονητής είπε αυτά που έπρεπε να πει. Οτι δεν υπήρχε σοβαρότητα μετά το 0-1, ότι στην άμυνα δεν γίνεται καλή δουλειά συνολικά στα τελευταία τρία ματς, ότι τέλος πάντων η ομάδα πήρε τη νίκη και προχωράει.

Κάπου εκεί τόνισε ότι θα πρέπει η Γιούβε να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση στη ρεβάνς της Τετάρτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και από το στούντιο του Sky Italia ρωτήθηκε αν οι ευρωπαϊκές προσδοκίες θα επηρεάσουν τις αποφάσεις του.

Η απάντηση του Αλέγκρι ήταν η εξής...

«Η ευρωπαϊκή προσδοκία είναι δυνατή όπως πάντα. Οταν ήρθα υπήρχε φόβος για το αν θα περάσουμε τον όμιλο, ήταν γραμμένο ακόμη και στους τοίχους. Διοίκηση και ποδοσφαιριστής ωρίμασαν πολύ, φτάσαμε σε δύο τελικούς, παίξαμε ένα ματς με την Μπάγερν που ξέρουμε όλοι πώς πήγε και θα δούμε την Τετάρτη», είπε αρχικά.


Και πρόσθεσε: «Το να πιστεύουμε ότι κάθε χρόνο θα πάμε στον τελικό είναι ουτοπία, δεν το κάνουν ούτε οι Ρεάλ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, η Σίτι... Μιλάμε για τον Ρονάλντο, αλλά ακόμη και ο Ράμος έκανε τα πάντα την Τρίτη, ήταν εκνευριστικό. Από όταν ήρθα έχουμε παίξει δύο τελικούς και η διοίκηση άλλαξε 9 βασικούς ανάμεσα στους δύο τελικούς κάνοντας εκπληκτική δουλειά. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, από εκεί και πέρα την Τετάρτη μπορεί στο 5’ να είμαστε μπροστά με 1-0 και αυτοί να μείνουν με 10 παίκτες, ποιος το ξέρει; Η διοίκηση έχει κάνει εκπληκτική δουλειά από όταν είμαι εδώ».


1 σχόλιο:

  1. Το πρόβλημα μίστερ δεν είναι ο αποκλεισμός αλλά η εικόνα. Ας έχανες 0-1 κι ας έπαιρνες μετά ένα Χ εκεί. Έτσι όπως πάει θα φύγεις από τα δυο ματς με 5-6 γκολ παθητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή