19 Ιουν 2017

Η νέα κίνηση του Ντάνι Αλβες που προκαλεί

Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς σκέφτεται ο Ντάνι Αλβες αλλά αυτά που κάνει τις τελευταίες μέρες μόνο τιμητικά δεν είναι για τον ίδιο.

Λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις του για τον Πάουλο Ντιμπάλα, οι οποίες προκάλεσαν την οργή των οπαδών της Γιουβέντους, ο Βραζιλιάνος έκανε κάτι ακόμη που προκαλεί νεύρα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τα παπούτσια που φορούσε στις 6/6/15 στον τελικό του Βερολίνου, όπου η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Γιούβε...

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλει να κάνει ο Βραζιλιάνος αλλά προς το παρόν απλά συγκεντρώνει τις... ευχές των Γιουβεντίνων στα social media.


Σχετικά θέματα

Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Ντάνι Αλβες και ο λόγος που η Γιούβε δεν έχει πάρει θέση. Σε ανύποπτο χρόνο αλλά καθόλου τυχαίο, ο Ντάνι Αλβες έκανε μια δήλωση που έδειχνε ακατανόητη. Διαβάστε περισσότερα »

Μια καλή πρόταση περιμένει η Γιούβε για να διώξει τον Ντάνι Αλβες. Η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι επιβεβαιώνει ότι ο Ντάνι Αλβες είναι προς την έξοδο. Διαβάστε περισσότερα »

Η απάντηση του Ντάνι Αλβες για το βίντεο του Ιγκουαΐν: Μη γράφετε μαλ... Ο Ντάνι Αλβες χαρακτηρίζει «μαλ...» τα όσα γράφονται για το βίντεο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Διαβάστε περισσότερα »

Με ένα βίντεο που κατέβηκε, ο Ιγκουαΐν αποχαιρέτησε τον Ντάνι Αλβες που είναι τελειωμένος στη Γιούβε. Ενα βίντεο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, το οποίο... εξαφανίστηκε γρήγορα, μάλλον δείχνει ότι ο Ντάνι Αλβες τελείωσε από την Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Αβέβαιο, μετά τα όσα είπε, το μέλλον του Ντάνι Αλβες στη Γιουβέντους. Οι δηλώσεις του Ντάνι Αλβες για τον Πάουλο Ντιμπάλα είναι πολύ πιθανό να τον απομακρύνουν από τη Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Η συμβουλή του Ντάνι Αλβες στον Ντιμπάλα που δεν αρέσει σε κανέναν στη Γιουβέντους. Ο Ντάνι Αλβες... σοκάρει με την συμβουλή που δίνει στον Πάουλο Ντιμπάλα. Διαβάστε περισσότερα »




4 σχόλια:

  1. Δε γίνεται να τον αφήσουμε στην εξέδρα για μια χρονιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ημουν παιχτης της Γιουβε θα ανεβαζα φωτο ως απαντηση το φετινο τελικο σκορ 3-0. ουστ απο δω μισθοφορε που στον τελικο ησουν αφαντος. Γιωργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα και τον είχε σε εκτίμηση... Βλάκας "καταλανός" που έμαθε τον ποδοσφαιρικό χάρτη μετά το 2006. Ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ειναι η φωτογραφια ρε μαγκες και δεν υπαρχει πουθενα τωρα? Η μιληστε με αποδειξεις η σταματηστε να μας περνατε για προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή