Το νέο σήμα της Γιουβέντους

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου του 2016, η Γιουβέντους αποφάσισε να τροποποιήσει μέρος της ιστορίας της αλλάζοντας το σήμα του συλλόγου.


Τα ρεπορτάζ, αναλύσεις και αρθρογραφία που ακολουθούν στο forzajuve.gr, σάς μεταφέρουν -από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα- την πληρέστερη εικόνα. Η επίσημη αλλαγή του σήματος έγινε την 1η Ιουλίου του 2017.

Ολες οι ειδήσεις για το νέο σήμα της Γιουβέντους

Με στρατιωτική διάθεση και δια χειρός οπαδού η τρίτη φανέλα της Γιούβε. Την ημέρα που η Γιουβέντους προσγειώθηκε στην Αμερική παρουσιάστηκε επίσημα η τρίτη φανέλα της ομάδας. Διαβάστε περισσότερα »

Αυτή αναμένεται να είναι η τρίτη φετινή φανέλα της Γιουβέντους. Στις αρχές της δεκαετίας του '50, όπως φαίνεται, θα παραπέμπει η τρίτη φανέλα της Γιουβέντους για τη σεζόν 2017-18. Διαβάστε περισσότερα »

Στο 61% των οπαδών της Γιούβε σε Ελλάδα και Κύπρο δεν αρέσει το νέο σήμα της ομάδας. Η Γιουβέντους παρουσίασε και επίσημα το νέο της σήμα και οι οπαδοί της ομάδας σε Ελλάδα και Κύπρο ψήφισαν αν τους αρέσει ή όχι. Διαβάστε περισσότερα »Το βίντεο της Γιουβέντους για να φορεθούν τα προϊόντα της εκτός γηπέδου. Με μια εντυπωσιακή σκηνοθετική δουλειά, η Γιουβέντους προμοτάρει τα νέα της προϊόντα. Διαβάστε περισσότερα »

Μια χορταστική βόλτα στο νέο κατάστημα της Γιουβέντους στο Allianz Stadium που έχει… εξαφανίσει το κλασικό σήμα. Πανέτοιμη για… αυξημένες πωλήσεις είναι η μπουτίκ των μπιανκονέρι στο Τορίνο. Διαβάστε περισσότερα »

Τα αποκαλυπτήρια της εκτός έδρας εμφάνισης της Γιουβέντους. Λίγες ώρες πριν ολική αλλαγή και την επίσημη… εφαρμογή του νέου σήματος της Γιουβέντους, οι μπιανκονέρι παρουσίασαν τη νέα φανέλα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Διαβάστε περισσότερα »

Οι προετοιμασίες για το επίσημο καλωσόρισμα του νέου σήματος της Γιουβέντους. Το νέο σήμα θα χρησιμοποιείται, επισήμως, από αύριο Σάββατο αλλά ήδη στο Τορίνο είναι έτοιμοι. Διαβάστε περισσότερα »

Η δεύτερη εμφάνιση του τερματοφύλακα για τη σεζόν 2017-18. Το λανσάρισμα του νέου σήματος της Γιουβέντους συνοδεύεται από τις καθιερωμένες νέες εμφανίσεις της ομάδας. Διαβάστε περισσότερα »
Αυτή είναι, επίσημα, η νέα φανέλα της Γιουβέντους. Τη φανέλα της νέας σεζόν παρουσίασε η Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο σήμα της Γιουβέντους σήκωσε την πρώτη του «κούπα». Ενα από τα πιο σημαντικά διεθνή βραβεία στον τομέα του design πήρε το νέο σήμα της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Η νέα φανέλα της Γιουβέντους που… αποκάλυψε ο Κουαδράδο πωλείται ήδη στην Ινδονησία! Η φανέλα της Adidas που αποκάλυψε κατά λάθος ο Χουάν Κουαδράδο, πωλείται ήδη στην Ινδονησία. Διαβάστε περισσότερα »

Αποκάλυψε από λάθος ο Κουαδράδο τη νέα φανέλα της Γιουβέντους; Ενα λάθος του Χουάν Κουαδράδο έχει ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η φανέλα της Γιουβέντους για την επόμενη σεζόν. Διαβάστε περισσότερα »

Οι δύο μαρμάρινες μπάλες της Γιουβέντους που δείχνουν πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα η πηγή αλλά όχι και το όριο. Το νέο σήμα της Γιουβέντους αρχίζει, σιγά-σιγά, να μπαίνει στην καθημερινότητα. Διαβάστε περισσότερα »Οι Ιταλοί θεωρούν πως αυτή θα είναι η δεύτερη φανέλα της Γιουβέντους για του χρόνου. Μετά την 3η φανέλα, διέρρευσε στο ίντερνετ και η δεύτερη για την σεζόν 2017-18. Διαβάστε περισσότερα »

Η τρίτη φανέλα της Γιουβέντους της νέας σεζόν θα είναι λαδί και αυτό είναι το σχέδιό της. Οσο το... ίντερνετ ψάχνει να βρει την πρώτη φανέλα της Γιουβέντους για την επόμενη σεζόν, η τρίτη είναι ήδη γνωστή. Διαβάστε περισσότερα »

Φωτογραφία από την πιθανή νέα φανέλα της Γιουβέντους. Φωτογραφία με την πιθανή πρώτη φανέλα της Γιουβέντους για την επόμενη σεζόν, κυκλοφορεί από χθες. Διαβάστε περισσότερα »

Η Γιουβέντους… έκανε τατουάζ στον οπαδό που παραπονέθηκε για την αλλαγή του σήματος. Η Γιουβέντους... βοήθησε όσο μπορούσε ώστε να έχει τατουάζ και με τα δύο σήματα ένας οπαδός της. Διαβάστε περισσότερα »

«Το νέο σήμα είναι γενναίο και σοκαριστικό. Αγαπήστε το ή μισήστε το, το J ήρθε για να μείνει». Ένα μέλος από οργανωμένο κλαμπ της Γιουβέντους έγραψε τις σκέψεις του, τα συναισθήματά του, τις φοβίες του αλλά και την προσμονή. Διαβάστε περισσότερα »


Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα… Την Κυριακή θα διεξαχθεί το Super Bowl και η Γιουβέντους έχει μπει στο κλίμα. Διαβάστε περισσότερα »

Το βιομηχανικό σχέδιο του 1993 που δείχνει γιατί το 2017 το σήμα της Γιουβέντους έπρεπε ν’ αλλάξει. Η τελευταία μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε η διοίκηση της Γιουβέντους ήταν η αλλαγή του σήματός της. Διαβάστε περισσότερα »

Το γράμμα της Γιουβέντους σε κάθε οπαδό που ξεκινούσε «Καλώς ήρθατε στο μέλλον». Με ένα γράμμα σε κάθε οπαδό στο Juventus Stadium, οι μπιανκονέρι εξήγησαν την αλλαγή του νέου σήματος και του τι σημαίνει αυτό. Διαβάστε περισσότερα »

Την 1η Ιουλίου του 2017 αλλάζουν τα πάντα. Η 1η Ιουλίου του 2017 θα είναι μια σημαντική ημερομηνία για τη Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

H Γιουβέντους όχι μόνο ήξερε πως θα τσιγκλήσει τους οργανωμένους με το νέο σήμα αλλά το επιδίωξε κιόλας. Ο βασικός πυρήνας των οργανωμένων της Γιουβέντους δε χάρηκε με την αλλαγή του σήματος. Διαβάστε περισσότερα »«Την επόμενη φορά ο Αντρέα Ανιέλι θα ήθελα να με ενημερώσει όταν γίνει κάποια αλλαγή». Ενας οπαδός της Γιουβέντους... έφαγε τρελή ήττα με την αλλαγή του σήματος. Διαβάστε περισσότερα »

Τα σχέδια των φιλάθλων για τις νέες φανέλες της Γιουβέντους. Το νέο σήμα της Γιουβέντους είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης των οπαδών, η φαντασία των οποίων οργιάζει! Διαβάστε περισσότερα »

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γιουβέντους έχει το «J» για σήμα της. Ο Τζάνι Ανιέλι είχε πει πως όταν έβλεπε το γράμμα «J» στην εφημερίδα, σκεφτόταν τη Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Πόσο φέρεται να κόστισε το νέο σήμα της Γιουβέντους. Ενας άγραφος γραφιστικός νόμος λέει πως όσο πιο απλό, τόσο πιο δύσκολο. Διαβάστε περισσότερα »

Πώς σχολιάζει την αλλαγή του σήματος της Γιουβέντους ένα από τα πιο σοβαρά μέσα του κόσμου. Ο Independent είναι ένα σοβαρό μέσο με τεράστιο κύρος. Ποιο ήταν το σχόλιό του για το νέο σήμα της Γιουβέντους; Διαβάστε περισσότερα »Πώς φαντάστηκαν οπαδοί τη νέα φανέλα με το νέο σήμα. Το νέο σήμα της Γιουβέντους προκαλεί τη φαντασία των οπαδών για το πώς θα είναι η φανέλα της επόμενης σεζόν. Διαβάστε περισσότερα »

Ποιο σήμα θες για τη Γιουβέντους. Το forzajuve.gr παρουσίασε και κάλυψε αναλυτικότερα από κάθε ελληνικό σάιτ τα θέματα γύρω από το νέο σήμα της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Ο τενίστας που... σχεδίασε το σήμα της Γιουβέντους πριν τη Γιουβέντους. Ενας Σουηδός πρώην τενίστας σχολίασε το νέο σήμα της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Η ημέρα που η Γιουβέντους έκανε κάτι επαναστατικό και έπαψε να είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. Τον Ιούλιο του 2017 η ομάδα θα μπει σε μια άλλη εποχή. Σε μία εποχή που θα την αντιγράψουν οι υπόλοιπες ομάδες. Διαβάστε περισσότερα »

Τα τρολαρίσματα για το νέο σήμα της Γιουβέντους. Με επιφυλακτικότητα, αρνητικά σχόλια και γκρίνια, υποδέχτηκε ο κόσμος το νέο σήμα της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Η αναλυτική εξήγηση της Γιουβέντους για το νέο σήμα και το project που δουλευόταν κρυφά ένα χρόνο. Η Γιουβέντους προσπαθεί να εξηγήσει στους οπαδούς της τι σημαίνει το πρότζεκτ «Black and White and More». Διαβάστε περισσότερα »

Η θέση του αρχηγού για το νέο σήμα της Γιουβέντους. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε για την αλλαγή σήματος της Γιουβέντους και για το ματς της Κυριακής με την Λάτσιο. Διαβάστε περισσότερα »

Νέντβεντ: Το νέο σήμα δίνει φρεσκάδα, ένα βήμα εμπρός. Το έχω ερωτευθεί. Ο Πάβελ Νέντβεντ ήταν από τα βασικά πρόσωπα της εκδήλωσης για την αλλαγή σήματος της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Ανιέλι: Πρέπει να εξελιχθούμε παντού, να... αλλάξουμε δέρμα. Ο Αντρέα Ανιέλι ήταν αυτός που παρουσίασε το νέο σήμα της Γιουβέντους και παράλληλα έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης στην ομάδα. Διαβάστε περισσότερα »

Τα τρία βίντεο που απευθύνονται στους οπαδούς για το νέο σήμα της Γιουβέντους. Με τρία βίντεο, η Γιουβέντους απευθύνεται στους απανταχού οπαδούς της για την αλλαγή του σήματος. Διαβάστε περισσότερα »
Η Γιουβέντους άλλαξε το σήμα της! Με μία κίνηση-έκπληξη, η Γιουβέντους άλλαξε το σήμα της! Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου